Fashion

Lara Stone geeft modellentips

Lara Stone en Mercedes-Benz SL roadster schitteren samen in de laatste campagne van Mercedes-Benz, 'Icons of Style'. Tijdens de shoot maakte Mercedes-Benz van de gelegenheid gebruik en interviewde de Hollandse over de samenwerking en de fotografe, maar ook over haar style, carrière hoogtepunten en tips over het modellenbestaan.

Mercedes-Benz

Het Duitse automerk viert in hun 'Icons of Style' campagne de unieke combinatie van design en style. In het interview vertelt Lara Stone dat het heerlijk is om met een auto te poseren, 'omdat hij niet terugpraat'. De fotograaf van de campagne, Alex Prager, staat bekend om haar surrealistisch en raadselachtige beelden gebaseerd op films van Hitchcock en Fellini. Lara mocht dus naast poseren, ook acteren!

Lara Stone en Mercedes Benz

Lara draagt een Calvin Klein dress van creative director Francisco Costa.

Icons of Style

De shoot van Lara Stone is de laatste in de prachtig 'Icons of Style' reeks. Eerder fotografeerde Nick Knight Julia Stegner in Gareth Pugh en poseerde Milla Jovovich met een spectaculaire hoed van Philip Treacy voor de lens van Miles Aldridge.Craig McDean en David James legden Karoline Kurkova vast en Jessica Stam werd geschoten door Terry Richardson. Allemaal in combinatie met een subliem Mercedes-Benz model, maar ach, wat hebben wij daar nu verstand van?

Lara Stone

Mercedes-Benz is duidelijk fan van onze Dutchie. In het interview verplaatst de focus al snel van de samenwerking naar Lara Stone zelf. Ze willen alles weten van haar persoonlijke stijl, haar icoon en carrière hoogtepunten. Als ze dan ook nog vragen naar wanneer dit geweldige topmodel naar Berlijn komt, voelen wij ons wel als een proud mama!

Zie hier het interview van Mercedes Benz met Lara Stone in de make-up chair. De Hollandse schone spreekt moeiteloos Engels en heeft zelfs een keurig Brits accentje (overgenomen van hubby David Walliams?). Super cute! Met af en toe een grapje is het een leuk, onbeladen en vooral vermakelijk interview om naar te kijken!

 

Wat vinden jullie van Lara Stone op de praatstoel?

(Door: Daphne)

Deel dit artikel
Back to top