Fashion

Wie opent het beste in Cannes?

Afgelopen woensdag is het filmfestival in Cannes begonnen. De Franse stad zal nog tot en met 23 mei in wereldwijde belangstelling staan. Maar waar wij vooral belangstelling voor hebben, zijn natuurlijk de jurken die de sterren dragen tijdens dit 12 dagen durende festival.

Dit jaar mocht de nieuwe film Robin Hood het festival in Cannes openen en wij werden op dag 1 al erg blij van de ‘prinsessenjurken’ die voorbij kwamen!

Dus nu de grote vraag: “Wie opent het beste in Cannes?”.

Eva Longoria Parker verwende ons op de eerste dag al meteen met twee prachtige jurken. Ze steelt echt de show met haar jurk die ze tijdens de Robin Hood screening draagt. Wij kijken alleen maar jaloers toe..

Eva Longoria Parker

Eva Longoria Parker tijdens de 'Tournee' screening.

Eva Longoria Parker

Eva Longoria Parker in Emilio Pucci met Swarovski clutch bij Robin Hood.

Cate Blanchett moest natuurlijk wel goed voor de dag komen tijdens de première van haar nieuwe film Robin Hood. En dat doet ze in een mooie jurk met (gedurfde) adelaarmotief van Alexander McQueen. Cate, well done!

Cate Blanchett

Cate Blanchett bij haar film Robin Hood.

Salma Hayek verscheen in een bordeauxrode one-shoulder jurk van Gucci. Voor de liefhebbers: let goed op, want dit is alvast een voorproefje van de nieuwe Premièrecollectie van Gucci. Wij zijn in ieder geval al fan van de kristallen borduursels op de schouder en de taille! We zijn benieuwd naar de jurken van Salma die nog komen.

Salma Hayek

Salma Hayek bij Robin Hood.


Kate Beckinsale waant zich ook even in een prinsessenleven. Wat een jurk zeg, en wat een tule! Maar eerlijk is eerlijk, hij staat haar wel goed de jurk van Marchesa.

Kate Beckinsale

Kate Beckinsale bij Robin Hood


Eén minpuntje tussen de mooie jurken. Deze Franse actrice Lea Seydoux lijkt zelf ook niet helemaal happy te zijn in haar zalm/oranjekleurige jurk (met rode schoenen!). Het tasje past er dan wel weer goed bij..

Lea Seydoux

Lea Seydoux bij Robin Hood

(Rosa)

Deel dit artikel
Back to top