Fashion

Naomi Campbell neemt haar woede op de hak

Wat doe je als je een bekend model bent en de hele wereld weet dat jij losse handjes hebt. Juist, dan probeer je hier een slaatje uit te slaan. Dat doet Naomi Campbell heel slim.

Ondanks dat het topmodel een paar maanden terug haar taakstraf moest uitvoeren (mevrouw werd veroordeeld wegens het mishandelen van een werknemer met een mobiel), is Naomi weer helemaal terug. En Naomi schaamt zich hier helemaal niet voor. Nee, ze verdient tegenwoordig bakken met geld met haar woedeaanvallen.

Zo is Naomi te zien in een reclame van Dunkin’ Donuts (je weet wel, die geweldige donutwinkel die Nederland natuurlijk weer niet heeft). Campbell is te zien in een mooie avondjurk, terwijl ze in de tuin staat. Als er iets fouts gaat, ontvlamt ze in woede, doet haar pump uit en gooit deze door het raam. De vrouw die naast haar staat, is volkomen relax. Waarom? Omdat ze een bepaald drankje drinkt van Dunkin’ Donut. Duh!

Naomi verdient bakken met geld

Eerder liet het Britse topmodel zichzelf fotograferen terwijl ze op weg was naar haar taakstraf (ze was elke dag in een andere outfit te zien). Deze foto’s zijn gemaakt door een professionele fotograaf die de pics gaat bundelen. Ook hield Naomi een dagboek bij tijdens deze periode, die ze natuurlijk gaat publiceren voor veel geld.

Erg slim. Iemand nog met woedeaanvallen?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top