Fashion

MTV wil geen ruzie tussen Cameron en Jessica

De MTV Movie Awards wordt deze zondag gehouden. En als het aan MTV zelf ligt, gaat het een ware catfight worden. Want wat blijkt nou?

 

De organisatoren van de uitreiking zien het al helemaal voor zich dat Cameron Diaz en Jessica Biel met elkaar op de vuist gaan. En dat zou niet goed zijn voor de sfeer van de hele avond. Daarom wordt er zondagavond de hele tijd rekening gehouden met het schema van Diaz en Biel. Zo wordt rekening gehouden met het tijdstip waarop de actrices aankomen en wanneer wie een award uitreikt. Jessica kan en mag bijvoorbeeld niet de prijs voor Beste Filmkus uitreiken (Cameron is namelijk daarvoor genomineerd).

De organisatoren van MTV verbeelden zich helemaal niets. Want de twee vrouwen hebben wel eerder woorden met elkaar gekregen. Cameron schold Jessica een keertje uit, omdat zij met Justin aan het flirten was. Toen was het net een maandje uit tussen de twee (oei!).

Team Biel? Of Team Diaz?

Of Justin als gezelschap Jessica meeneemt, is nog niet bekend. Maar het zou vrij logisch zijn als hij dat doet, aangezien de twee nu echt een koppel vormen. Cameron zou niemand meenemen, maar geruchten gaan dat ze wel iemand zou meenemen als ze weet dat Justin dat ook doet. O ja, en Cameron zou het ook niet op prijs stellen als zij eerder op de rode loper verschijnt dan Jessica. Het is namelijk gebruikelijk dat de grootste sterren als laatste de loper op komen. En Diaz ziet zich meer als een ster dan Jessica.

Zucht, zo zie je maar weer: sterren zijn ook maar gewoon mensen…..Moeten we nu de Team Diaz en Team Biel shirtjes gaan dragen? En zo ja, wat draag jij dan?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top