Fashion

Nee, Peter André is niet dood!

Daar zakte mijn broek nou echt van af: buitenlandse websites berichtten deze week dat de beroepsloser overleden is. Maar niets is minder waar: Peter is nog springlevend.

Ok, ik ben nooit echt een fan geweest van André, maar dood wens je niemand. Vooral niet als zijn vrouw ook nog eens zwanger is van hun derde kind en samen al een (bizar) gezinnetje vormen. Maar wat is dan wel waar aan al die geruchten?

Peter bleek in het ziekenhuis te zijn opgenomen nadat hij hersenvliesontsteking heeft gekregen (oftewel meningkokken, daar zijn wij jonge Hollanders allemaal al voor ingeënt). Ondanks dat de woordvoerder van de ex-zanger meldde dat het steeds beter ging met André, berichtten verschillende website dat hij het loodje had gelegd. Meer dan 30.000 fans hadden al een condoleancebericht op zijn officiële website gezet (haha..).

Dus bij deze voor alle verdrietige fans: Peter is niet dood! Hij leeft nog.

Peter vind zichzelf heel wat... Peter en Jordan met zoontje op de rode loper

Voor het geval je geen flauw idee hebt wie Peter is (en dat kan ik begrijpen): De spierbonk scoorde jaren geleden een hit met ‘Mysterious Girl’. En dat is eigenlijk de enige hit die mij is bijgebleven. Jaren later scoorde hij zijn eigen opgeblazen mystery girl (Katie Price a.k.a. Jordan) waar hij nu een aantal jaar mee is getrouwd en twee kinderen heeft.

Wie is er hier nog fan van Peter en zo ja, waarom?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top