Fashion

Naomi Campbell wordt aan het werk gezet

Het topmodel met de losse handjes heeft zich gisteren gemeld voor haar taakstraf. Mevrouw moest zich melden bij een garage van de stedelijke reinigingsdienst in Manhattan voor de eerste vijf dagen van haar straf.

 

De mannen bij de reinigingsdienst keken hun ogen uit. Er komt natuurlijk niet elke dag een supermodel over de vloer. En zeker niet als deze ook nog eens een handje mee gaat helpen. Naomi kwam met designerkleding en naaldhakken het bedrijf binnenlopen, maar werd meteen uit haar droom geholpen. Ze kreeg bij binnenkomst namelijk meteen een paar handschoenen, een stofkapje en een fluorescerend oranje vest (hopelijk matchte deze wel met de rubberen werkschoenen die ze ook aan moest…) aangereikt. Arme Naomi.

Naomi: klaar voor het echte werk! Naomi vindt het normaal om in designerkleding aan het werk te gaan..

Campbell moet deze straf voltooien, omdat ze vorig jaar haar huishoudster zowat een hersenschudding bezorgde met het gooien van een mobiel naar haar hoofd. Volgens het model had de hulp haar spijkerbroek kwijtgeraakt en ja, dat kan natuurlijk niet. Gelukkig sleepte de huishoudster Naomi voor de rechter. En deze stuurde haar naar huis met een taakstraf van vijf dagen en een boete van 280 euro.

Vrijdag zit de taakstraf van Campbell er weer op. Ach ja, zo weet het topmodel tenminste hoe het is om eens écht aan het werk te zijn.

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top