Fashion

Toveren met: Carmen Electra

Jeetje zeg, ik wist wel dat Hans Klok bekend was, maar ook in Amerika? Meneer de goochelaar gaat daar zes maanden lang in Las Vegas optreden in hotel Alladin. En wie wordt zijn hulpje? Niemand minder dan Carmen Electra!

Geen nood, zijn andere aantrekkelijke assistentes Zarina, Debbie en Nathalie spelen ook mee in de show. Samenwerken met Carmen bleek voor Klok een goede zet. “"Ik ben gevraagd voor alle talkshows en grote kranten. Carmen is een begrip in Amerika. Ze zorgt voor veel publiciteit en dat heb je nodig. Alleen al met haar door Los Angeles lopen, was een ervaring. We hadden een hele stoet fotografen achter ons aan," aldus Hans.

Carmen wordt in de nieuwe show van Hans Klok onder andere uit een poster getoverd, ze zweeft samen met Hans door de lucht, zingt ook nog eens een sexy nummer (geproduceerd door Prince) en gaat ook een striptease doen. “We gaan binnenkort met haar trainen,” aldus Klok. Uhm, met de striptease??? Volgens de goochelaar wordt het een spectaculaire show. Laten we hopen dat we worden uitgenodigd voor de première. Carmen Electra die in de lucht zweeft, willen wij wel eens zien!

(Elisah)

Of hans bij Carmen ook de doormidden-zaag-act gaat doen is nog onbekend....

Deel dit artikel
Back to top