Fashion

Battle against the boots

Ondanks jaren van sporten, het wonen op vier hoog zonder lift en het veelgebruik van mijn fiets heeft niet mogen baten, daar waar mijn kuiten de laars had moeten vullen zit lucht. Ik heb verschillende methodes geprobeerd om enige kuitvorming te ontwikkelen, zoals kuitoefeningen met wel 20 kilo in de sportschool (resultaat: enorme spierpijn), kuitmassage met speciale hormonenolie (resultaat: glibberige kuiten) en baantjes gezwommen zonder je armen te gebruiken (resultaat: bijna verdronken). Maar mijn lichaam weigert, er groeit niks wat ook maar iets weg heeft van een mooi gevormde kuit.

Want zonder goedgevormde kuiten red je het niet in laarzenland. Laarzen met wijde schacht, extra wijde schacht en enorm wijde schacht zijn wel verkrijgbaar, maar laarzen met ieniemienie schachten zijn nergens te vinden. De vraag is dan ook of laarzen voor de onderontwikkelde kuit wel bestaan?

Er is dus maar een oplossing mogelijk. Plastische chirurgie. Als het mogelijk is om je borsten te laten vergroten van een A-cup naar cup DD, moeten ze van mijn kuiten ook iets moois kunnen maken. Werkt dat ook met cupmaten?

Deel dit artikel
Back to top