Fashion

Klassieke Nikes met vernieuwende techniek

De slimme koppies bij het design team van Nike zitten niet stil met het ontwikkelen van nieuwe technieken. Hyperfuse is hun nieuwe kindje. Deze techniek zorgt voor Nikes zonder naden en naast heel comfortabel kwamen wij tot de ontdekking dat deze nieuwe sneaks ook nog eens in toffe varianten komen.

hyperfuse

Nikes aan je voeten en jouw streetcredibility gaat gelijk sky high. Naast goed voor je imago on the streets zijn de nieuwe Hyperfuse Nikes ook zo comfortabel mogelijk gemaakt. Maandagmiddag werd ons tijdens de perspresentatie van de nieuwste Hyperfuse collectie vertelt hoe de technologie tot stand is gekomen. Hogere wiskunde als je het ons vraagt maar de collectie heeft wel bloedjes van nieuwe modellen te bieden. Of eigenlijk zijn het klassieke modellen, die groot zijn geworden op de straat.

nike neon

Air Max 90

nike neon geel

Nike Dunk

De drie klassieke sneakers, Air Force One, Air Max 90 en Nike Dunk hebben naast de uit basketball afkomstige techniek ook een fashionable neon sausje gekregen. Ter ere van dit kleurrijke schoeisel waren MBA speler Francisco Elson en Alain Clark uitgenodigd om wat memorabele Nike momenten met ons te delen. Alain Clark is Nike dunk fan en de boomlange basketballer vindt de maxjes het tofst.

alain

Francisco Elson en Alain Clark

De revolutionaire techniek wordt ons al wat duidelijker na het zien van onderstaand filmpje.

Naar de winkel voor de new and improved Nikes?

 

Naar de winkel voor de new and improved Nikes?

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top