Fashion

Shop de Hanne Gaby Odiele look

Het Belgische model Hanne Gaby Odiele heeft een erg creatieve en kleurrijke stijl.  De in New York gevestigde stunner heeft geen typische off duty model style, maar neemt graag risico’s en heeft duidelijk veel fun met fashion. Wij zetten haar toplooks op een rij en shopten items zo dat jij net zo als Hanne erbij kunt lopen.

hanne

We vinden Hanne naast bloedmooi en gezegend met een goed gevoel voor stijl, ook nog eens een toffe chick met power. In 2006 toen haar carrière net lekker op gang was, raakte Hanne betrokken bij een zwaar auto-ongeluk in New York. Ze brak haar beide benen en nog een flink aantal botten in haar lichaam. Haar herstel zou zeker een jaar duren. Hanne had zoveel energie dat ze in 2008 bijna 60 shows liep en weer volledig hersteld was.

hanne

Hanne haar stijl is moeilijk te beschrijven. Ze houdt het niet bij één look, opvallend is wel een kenmerk wat bij haar stijl past. In een menigte pik je het topmodel er zo uit en ze houdt er blijkbaar van om haar buik te tonen. Maar ja, can you blame here, wij zouden elke dag met naveltruitjes naar buiten gaan als we haar platte tummy hadden.

hanne

hanne

hanne hanne

Links: ASOS T-Shirt With Bright Paisley Print € 26,37

Rechts: ASOS Exclusive Love Birds Body € 23,73

hanne hanne

Links: Shorts Bandits by One Teaspoon €  79,95

Rechts: Top Darcy Yellow by Vero Moda Very € 39,95

asos

ASOS HABIT High Wedges with Straps € 41,53

le h

Links: 3.1 Phillip Lim Leopard Woven Cigarette Pant € 464,10

Rechts: DKNY Long Sleeve Parker Print Scoopneck Silk Cashmere Jumper

€ 224,92

Afgelopen episodes van onze Shop the look rubriek.

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top