Fashion

Shopwalhalla: Lipsy London

Oke, oke, oke, stop met zoeken naar de perfecte partydress, kleurige zomertop of stoere killerheels! De online shop ‘Lipsy London’ helpt jou (binnen één blik op de site) aan een hele zomergarderobe. Er is werkelijk niets dat ze niet hebben!

lipsy lipsy
lipsy lipsy

Ze staan het meest bekend om hun beautiful party dresses die je ook makkelijk overdag aankunt, maar ook voor schoenen, hippe accessoires en beachwear kun je gewoon terecht bij Lipsy London.

Zangeres en ‘it-girl’ Pixie Lott heeft speciaal voor dit merk een collectie ontworpen waar wij erg blij van worden; de Pixie festival (wow!) en de Pixie party.

lipsy lipsy

Wij weten zeker dat menig celebrity jaloers is op de relatie tussen miss Lott en Lipsy London. Onder andere Paris Hilton, Lindsay Lohan en Lily Allen zijn vaak gespot in de Lipsy dresses en worden al een tijdje gezien als vaste klant bij het Engelse modemerk.


We gaan er nu vanuit dat we het slechte weer achter ons laten en dat we ons alleen maar hoeven te focussen op onze zomergarderobe. Dus de perfecte outfit voor een picknickmiddag, een shopdagje, een ruig festival of een feestavond bestel je bij Lipsy London en heb je zo in huis met een paar klikken.

lipsy lipsy

Wat we al zeiden: ‘Eén blik op de site is al genoeg om de zomer in je bol te laten schieten!’ Dus Leeeeetttt the sun shine!

lipsy lipsy

lipsy lipsy
Pretty Pink Party dresses


(Rosa)

Deel dit artikel
Back to top