Fashion

Parodieën op de fashion business: part II

De modewereld kent zo zijn uitgesproken types en vreemde gewoontes. Niet zo gek dus, dat veel mensen deze business graag op de hak nemen. Eerder zochten we al een paar geslaagde fashion parodieën voor je bij elkaar, nu is het tijd voor deel twee!

Sh*t Fashion Girls Say

Het stereotype modemeisje dat wordt geïmiteerd door een bebaarde en wat chubby gozer. Niet logisch, wel hilarisch. Oneliners als 'Oh my God, you look sooo superchic right now' en 'It's totes amaz' vliegen je om de oren. Stiekem herkennen we onszelf er een beetje in, aangezien wij ook wel eens op lichtelijk hysterische wijze kunnen reageren op bepaalde mode-uitspattingen. Maar ach, je moet een beetje om jezelf kunnen lachen toch!

Fotoshop by Adobé

Een cover, editorial of campagne die niet gephotoshopt. We kunnen het ons tegenwoordig haast niet meer voorstellen. Hoe idioot dit eigenlijk is, benadrukt deze parodie nog maar eens.

SRSLY

Awkward. Dat is het eerste woord dat bij ons opkwam toen we de volgende twee filmpjes bekeken. De twee meiden die bekvechten om te worden gekiekt door een streetstyle fotograaf bezorgen ons al plaatsvervangende schaamte. Maar de onuitstaanbare verkoopster spant toch echt de kroon. Hopelijk komen we er nooit zo eentje in een winkel tegen!

'Weird Al' Yankovic als Lady Gaga

Oké, deze is een beetje flauw, maar we willen je 'm toch niet onthouden. 'Weird Al' Yankovic heeft in de loop der jaren supersterren als Michael Jackson, Coldplay, Rihanna en Kanye West geparodieerd. Natuurlijk kan een sketch over de excentrieke Lady Gaga dan niet uitblijven. In dit filmpje zien én horen we hoe Yankovic Lady Gaga's stijl onder de loep neemt.

Brüno bij New York Fashion Week

Kennen jullie Brüno nog, één van Sacha Baron Cohen's alter ego's? Deze Brüno is een over the top, gay journalist met een dik accent. Hij interviewt allerlei fashion insiders en neemt ze tijdens die gesprekken flink in de maling. In onderstaand filmpje maakt Brüno New York Fashion Week onveilig!

Brad Goreski

Brad Goreski, voormalig assistent van Rachel Zoe en tegenwoordig zelfstandig stylist van de sterren, heeft al een tijdje z'n eigen reality serie. In zo'n beetje iedere aflevering is Brad aan het huilen, wat hem de reputatie van een cry baby heeft opgeleverd. Gelukkig bezit de jonge stylist de nodige zelfspot en steekt hij de draak met zichzelf in onderstaand 'interview'. Zijn zogenaamde producer probeert hem aan het huilen te krijgen, wat tot haar grote verbazing en frustratie niet wil lukken.

Om welke sketch kan jij het meest lachen?

(Door: Joyce)

Deel dit artikel
Back to top