Fashion

Hip of Horror: mirrored sunnies

Dat de heftig spiegelende zonnebril uit de jaren 80 - destijds met fluorescerend montuur - een mode comeback zou maken hadden wij persoonlijk niet verwacht. Maar nu dat we de shiny brillen op de neusjes van hordes belangrijke fashion peeps hebben zien staan, kijken we toch anders naar deze futuristische brillen.

mirror

Verschillende eyewear labels hadden de mirrored sunnies in hun collectie, Ray-Ban, Marc Jacobs, Tom Ford en Gucci gingen allemaal voor de reflectie. De zonnebrillen vonden gretig aftrek bij de Anna Dello Russo’s onder ons en na het zien van de brillen op al die fashion-forward neuzen waren wij toch ook gefascineerd door de spiegelende montuurtjes. De brillen met een reflectie van Jardins des Tuilerie maakte de sunnies opeens meer rock ’n roll wishlist materiaal in plaats van Space Invaders eyewear .

anna

mirror

mirror

 

mirror

Voordeel van de spiegelende zonnebril is, naast de sexy-chic vibe die ze hebben, dat je ogen heerlijk onzichtbaar zijn als je de sunnies op hebt. Voor als je even ongegeneerd wilt gluren op een terras of nog herstelende bent van een zware nacht.

mirror

Zie jij jezelf aankomend voorjaar met een spiegelende zonnebril op je neus rondlopen? Wij shopten twee mirrored sunnies zodat je de eerste lente zonnestralen kan weerkaasten met jouw on-trend zonnebril.

mirrored spiegelende

Links: Asos Round Sunglasses With Mirrored Lens € 16,14

Rechts: Le Specs, fast and famous € 59,95 Nelly.com

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top