Fashion

Odette Annable ontdekt L.A op Palladium

Schoenenlabel Palladium is bezig met de ultieme revival. Wij zijn al even om en willen weer net als vroeger Palladiums in alle kleuren en modellen. De Latijns-Amerikaanse actrice Odette Annable is ook fan van het fijne schoeisel. De actrice ging met de nieuwe Palladiums LITE op zoektocht naar de hidden gems van L.A.

odette palladium

Odette Annable nam Palladium mee naar een aantal afgelegen plekken in haar woonplaats. De verborgen schatten worden vastgelegd door de fotografiecrew van Palladium. Ze ontdekt onder meer de mysterieuze torens in South Central L.A., een kunstenaarscommune in de schaduw van de 5 Freeway, het dakterras van een legendarisch hotel in het centrum en een onafgemaakt bouwwerk van Frank Lloyd Wright in de heuvels van Malibu. Allemaal op Palladiums!

odette annable

De nieuwste Palladium LITE boots zijn ideaal om hotspots in een stad op te ontdekken, maar wij zien onszelf ook in de boots op een festival staan springen. Het model is extreem lichtgewicht en ademend en in kenmerkende baggy uitvoering. Wij pakken denkbeeldig onze festival gear in met Palladium LITE boots om de nacht mee in te gaan en een sweet laag paar Palladium Pampa's.

pampa

De lage Palladium Pampa

Bekijk een filmpje van Odette Annable op avontuur in L.A. en doe snel mee met de winactie. Want wij geven hier twee paar Palladiums LITE weg!

(Tekst: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top