Fashion

Win nagellaklijn W.I.C van Herôme

Als je these days fashionable voor de dag wil komen, zijn nagels die matchen met je outfit een must. De nieuwe nagellaklijn: World Inspired Colours van Herôme biedt uitkomst!  Met 79 trendy kleuren geïnspireerd op wereldsteden zoals New York, Parijs en Londen, kan er eindeloos worden gecombineerd. Fashionscene mag de complete collectie and more weggeven!

De World Inspired Colours nagellaklijn van Herôme is een must-have voor elke fashionista. Want met één van de 79 kleurtjes (bekijk ze hier!), maak je van je nagels binnen no-time een passende accessoire; van nude, roze, rood tot groen. De juiste kleur zit er altijd tussen! Om je nagels af te stijlen, gebruik je de speciaal ontwikkelde W.I.C. topcoat en basecoat, die ervoor zorgen dat je kleurtje een glans krijgt en niet afslijt.

Een kleurtje alleen is heel leuk, maar alles uit de kast haal je met  de Graffiti Nail Art: een speciaal ontwikkelde lijn voor het maken van nail art-creaties. Met de speciale designsjablonen maak je de mooiste figuren op je nagels, en de topcoat legt hier een speciale beschermlaag over.

Herome

De Herôme World Inspired Colours-nagellakjes zijn verkrijgbaar voor €7,50 per stuk of voor €12,50 per twee, bij verschillende drogisterijen, parfumerieën en via de site van Herôme. De daarbij horende Graffiti Nail Art lijn is vanaf eind maart 2011verkrijgbaar voor €7,50.

WIN:

Je kan de W.I.C. by Herôme-collectie, bestaande uit 79 verschillende nagellakken, base coat en top coat + de Graffiti Nail Art lijn ter waarde van €607,50 winnen! De collectie wordt één keer verloot onder alle deelnemers van deze winactie op Girlscene.nl, Lushious Beauty.nl en Ze.nl. Om kans te maken op het huge pakket, moet je het volgende doen:

Alle nagellakken van de World Inspired Colours-collectie zijn geïnspireerd op wereldse steden. Laat je inspireren door een wereldse stad naar keuze, en beeld deze uit op je nagels! Voel je vrij om dit op iedere denkbare manier te doen: the sky is the limit! Gebruik dus niet alleen je nagels (handen/tenen), maar ook je handen, je lichaam, illustraties, foto’s, attributen… Zolang je nagels maar het belangrijkste onderdeel van je creatie zijn.

Herome

Wees creatief, doe je best en maak er iets moois van. Je creatie, in de vorm van een foto onder vermelding van Herôme winactie naar info@fashionscene.nl. Na deelname word je doormiddel van onze nieuwsbrief op de hoogte gehouden over Fashionscene.nl. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild. Heb je niet gewonnen? Niet getreurd! Op Fashionscene.nl mogen we een troostprijs weggeven, namelijk: 5x W.I.C. zomercollectie inspired by Maroc (€45,-) bestaande uit zes nagellakken compleet afgestemd op de modetrends voor aankomend voorjaar/zomer.

 

Deel dit artikel
Back to top