Fashion

Look of the day: British Indigo-blazer

Op de redactie van Fashionscene komen de meest interessante outfits voorbij. En die moeten natuurlijk op de kiek gezet worden. Gevolg is wel dat de meeste collega’s cameravrees hebben. Gelukkig stond collega R. open voor mijn camera. Vandaag scoorde hij een plekje in onze ‘Look of the Day’-gallery met zijn opvallende blazer...

 

Collega R. scoorde deze geweldige knalpaars glanzend jasje van British Indigo bij Blok in Oudshoorn. Maar volgens hem kun je deze ook gewoon bij de Bijenkorf vinden.

Collega R.

Collega R. over zijn blazer:

“Ik vond het jasje meteen geweldig. Even een andere kleur dan ik normaal gewend ben en daarnaast heeft de blazer leuke details, zoals het ouderwetse pochet en de knoopsgaten met verschillende formaten knopen. Leuk om eens wat kleur te hebben, want normaal ben ik meer van de grijs, zwart, wit en jeanskleuren.”

De verschillende knoopjes op de mouw zorgen voor een grappig effectEen knoopje zit zelfs losgestikt!

Schoenen via Asos.com. Helaas niet meer te verkrijgen, maar je er zijn genoeg lookalikes te vinden.

Broek van Lee Sylar, via Lee Store, Antwerpen.

Shirt van Acne via Acne store, Oude Spiegelstraat, Amsterdam

Onze collega heeft oog voor detail! Jullie zullen hem dan ook vaker in deze rubriek vinden. Helaas meiden, hij heeft een vriendin...

Check hier meer 'Looks of the Day'

Pssssst: wil jij ook in Look of the Day komen? Zet jezelf dan op de kiek en mail je outfit naar elisah@fashionscene.nl onder vermelding van 'Look of the Day'. Wie weet zien we jou dan snel terug in deze rubriek!

Deel dit artikel
Back to top