Fashion

Nieuwe winkel voor kledingmerk Justin Timberlake

Op 1 november zal het kledingmerk van zanger Justin Timberlake, William Rast, haar eerste winkel krijgen in Los Angeles.

De gehele kledinglijn (denim en sport voor mannen en vrouwen) van William Rast zal er te koop zijn. Ook zal er worden geëxperimenteerd met een aantal limited-edition collecties met zijden tops, leren jasjes en accessoires. In New York werd tijdens de werelwijde Fashion Night Out van Vogue op 10 september al een pop-up store van William Rast geopend in New York. Het bedrijf is van plan de komende jaren nog veertig tot vijftig extra winkels te openen in Amerika.

In Nederland is de volledige kledinglijn van Justin nog niet verkrijgbaar. Wel is er een outlet, genaamd IK Outlet in Landsmeer, waar een deel van de collectie van William Rast te koop is.

Opvallend is dat Justin Timberlake en zijn zakenpartner Trace Ayala tijdens de afgelopen Fashion Week in New York geen modeshow hielden. Wel brachten ze beelden van de nieuwe William Rast collectie naar buiten. Deze collectie voor de lente en zomer van 2010 is iets softer dan we van het stoere jeansmerk gewend zijn. Ruwe spijkerbroeken zijn ingeruild voor spijkerleggings en het vele zwart heeft plaats gemaakt voor meer kleur. Bijzonder is tenslotte dat de prijzen van de collectie voor 2010 tien procent lager zullen liggen dan voorheen. Ik ben benieuwd of wij daar in Nederland ook ooit van zullen gaan profiteren… (Tess van Daelen)

Beelden: Style.com

Deel dit artikel
Back to top