Fashion

Lara Stone opnieuw topless voor Calvin Klein

Lara Stone en Calvin Klein zijn twee fashion namen die inmiddels onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. De Hollandse met de beroemde boezem is al seizoenen lang het gezicht van meerdere CK lijnen en voor de SS12 jeans campagne ligt ze - wederom toploos - verleidelijk te zijn in felgekleurde spijkerbroekjes.

Het is dat de Calvin Klein Jeans collectie is uitgevoerd in zulke opvallende kleurtjes, anders zouden we spontaan vergeten dat de bijbehorende spring-summer 2012 campagne eigenlijk om de spijkerbroeken draait. Lara Stone en haar mannelijke metgezel trekken namelijk alle aandacht naar zich toe in het door Mert & Marcus geschoten kiekje. Sexy hoor!

Lara Stone opnieuw topless voor Calvin Klein1

Calvin Klein Jeans spring-summer 2012

Lara staat in de fashion business bekend om haar weelderige vormen, wat zich uit in vele (half)naakte editorials, campagnes en zelfs covers. Erg verrassend is het dan ook niet, dat het Nederlandse model al eens eerder topless ging voor Calvin Klein.

In de fall-winter 2010 denim campagne werden haar boobies alleen afgeschermd door het hoofd van een medemodel en haar eigen armen.

lara stone opnieuw naakt voor calvin klein fall2012 I

Calvin Klein Jeans fall-winter 2010

lara stone opnieuw topless voor calvin klein fall2012 II

Calvin Klein Jeans fall-winter 2010

Het modehuis is duidelijk obsessed door la Stone, want het model steelt ook de show in alweer haar vierde 'gewone' Calvin Klein campagne!

lara stone calvin klein ss12 campagne

Calvin Klein spring-summer 2012

Wat vind jij van de Lara Stone en Calvin Klein combi?

(Door: Joyce)

Deel dit artikel
Back to top