Fashion

Lana Del Rey scoort modellencontract

Lana Del Rey is booming. Al na haar eerste single 'Video Games' bombardeerde de muziek- én modewereld de zangeres tot the next big thing voor 2012. Nu haar krabbel onder een modellencontract bij Next Model Management staat, lijkt die belofte werkelijkheid te worden.

lana del rey scoort modellencontract2

lana del rey scoort modellencontract2

Een dromerige blik, bee-stung lips, een uniek stijltje en niet te vergeten melancholische liedjes die blijven hangen, dat is Lana Del Rey in een notendop. Ze werd ooit geboren als Elizabeth Grant en bracht jaren geleden een paar singles uit, maar na een flinke metamorfose en een ander repertoire liep de muziek business pas warm voor haar. En niet zo'n beetje ook. Haar eerste single als Lana, 'Video Games', werd een gigantische hit en ook 'Born To Die' is een song die meer dan vaak op de radio en tv voorbij komt. Wij zijn om!

Naast muzikale muzes als Florence Welch, Lily Allen en Rihanna heeft het fashion wereldje nu ook Lana Del Rey omarmd. De Britse Vogue noemde haar één van de grote beloftes op stijl- en muziekgebied voor 2012 en de neppe Prada campagne met Lana in de hoofdrol had van ons zo in de Vogue gemogen. Bovendien trad de indie popster op tijdens de Mulberry SS12 show in NYC. Nu staat ze dus onder contract bij Next Model Management, meldt Elle UK. Dit modellenbureau vertegenwoordigt onder meer toppers als Abbey Lee Kershaw, Arizona Muse en Karlie Kloss. Ofewel dé it-modellen. En daar mag Lana Del Rey zich nu ook bij scharen!

lana del rey scoort modellencontract prada

De neppe SS12 Prada campagne

lana del rey scoort modellencontract3

lana del rey scoort modellencontract1

Check hieronder Lana Del Rey's video's 'Born To Die' en 'Video Games'!

Zie jij net als Next een model in Lana Del Rey?

(Door: Joyce)

Deel dit artikel
Back to top