Fashion

Lindsey Wixson is fashion road kill

Oh no, not again! Lindsey Wixson ging tijdens de Versace show in Milaan flink onderuit. Vallen tijdens een fashion show is al de nachtmerrie van ieder model, laat staan als je Lindsey Wixson heet en al een aantal valpartijen op je naam hebt staan.

De show van Versace mogen lopen is een carrièrehoogtepunt voor ieder model, maar in Lindsey’s geval was het tegelijkertijd een dieptepunt. Vorige week vrijdag liep het 17-jarige model de Versace show in een loeistrakke jurk en torenhoge sleehakken van plexiglas. Dat ze een smakkerd maakte is dus niet eens zo heel vreemd. De schade bleef niet beperkt tot een gênant momentje op de catwalk; na de show twitterde Lindsey ‘Sprained ankle :( ’.

Lindsey Wixson tijdens Versace SS2012

Lindsey Wixson tijdens Versace SS2012

Lindsey Wixson tijdens Versace SS2012

Jammer genoeg was het niet de eerste keer. Het beeld van de vliegende Lindsey Wixson tijdens Naomi Campbell’s Fashion for Relief show staat nog op ons netvlies gebrand. Tijdens deze catwalk show viel ze maar liefst vier keer op haar snufferd. Gelukkig kan Naomi haar niets kwalijk nemen, aangezien zij geschiedenis schreef met haar val tijdens de Vivienne Westwood show in Parijs in 1993.

Lindsey Wixson tijdens Fashion for Relief    

Mannequin zijn blijkt een levensgevaarlijk beroep. Gelukkig levert het achteraf grappige momentjes op. Kun jij er ook wel om lachen?

(Door: Daphne)

(Beeld: Dailymail)

Deel dit artikel
Back to top