Fashion

Gaga vastgelegd met iPad Karl Lagerfeld

Je kunt het je bijna niet voorstellen maar Lady Gaga en Karl Lagerfeld kenden elkaar nog niet. Totdat ze samen waren uitgenodigd voor de Franse talkshow Le Grand Journal. Gaga zou een liedje zingen en Karl zijn witgouden iPad showen.

Maar het bleef niet bij een mini-optreden. Een kort interview met de twee modegoeroes volgt. En ook tijdens het interview kunnen we niet uit over Gaga's outfit. Waar Karl Lagerfeld en de presentator strak in pak achter de interviewtafel zitten, vindt de popdiva het geen probleem om geïnterviewd te worden in een zwart behaatje. En ook in Parijs krijgt Gaga geen genoeg van haar groene haar.

Maar als Karl zijn witgouden iPad te voorschijn haalt moet Gaga natuurlijk even worden vastgelegd. En dat laat de Lady zich geen tweede keer zeggen.

Denk jij ook dat Lady Gaga nu op de background staat van Karl Lagerfeld's witgouden iPad? Een zwarte iPad is bij Wehkamp in de aanbieding van 699 euro voor 499 euro. Weliswaar zonder gouden randje, maar met een wit iPad hoesje heeft 'ie wel wat weg van Karl Lagerfeld's iPad.

(Tekst: Yanis)

Deel dit artikel
Back to top