Fashion

Ashton Kutcher maakt comeback op catwalk

We kennen Ashton Kutcher natuurlijk allemaal als een heerlijk hapje, bekend acteur en presentator van het programma Punk'd. Maar wat we tot vandaag nog niet wisten is dat Ashton het ook niet eens goed doet op de catwalk. Samen met Victoria's Secret model Alessandra Ambrosio opende Ashton de Colcci fashion show tijdens de Sao Paulo fashion week.

Ashton mag dan wel zijn loopje op de catwalk doen, de rest van de avond zat hij front row en liet hij het modellenwerk dus achterwege. Maar als we de foto's moeten geloven deed Ashton het best goed. In een streepjesshirt en een jeans liep Ashton over de runway en applaudiseerde zelfs voor zijn collega Alessandra Ambrosio.

Ashton Alessandra 

Maar dit is niet het begin van Ashton's modellencarrière. De acteur was in 2007 al aan het werk als model en vond het toen geen probleem om uit de kleren te gaan voor een fashionshow. 

  

En eerder dit jaar spotten we Ashton en Alessandra samen in een sexy jeanscampagne van Colcci. Ashton is dus druk bezig met zijn modellencarrière. Wij zijn wel benieuwd wat zijn vrouw Demi Moore daar van vindt...

ashton 

Zal Ashton Kutcher het acteren links laten liggen en door gaan als model? Die kans is klein. De acteur heeft namelijk net een contract getekend met Two and a Half Men. Jammer, want Ashton Kutcher doet het tot nu toe niet verkeerd als model.

Vind jij dat Ashton Kutcher zijn acteercarrière moet opgeven om verder te gaan als model?

(Tekst: Yanis)

Deel dit artikel
Back to top