Fashion

Dutchie Daphne Groeneveld: topmodel in de dop

Daphne Groeneveld, wat ben je mooi! Dat vinden ook Gucci en Prada, die het amper zestienjarige meisje lieten overvliegen voor de fashion week in Milaan. Jaja, alweer een hottie van Nederlandse makelaardij, net als Bregje, Lara en Doutzen gezegd met juicy lips. Ook haar wenkbrauwen, lome oogpopslag en jukbeenderen mogen en trouwens wezen.

Daphne werd naar horen zeggen gespot door top casting duo Mert & Marcus, die er voor zorgden dat ze, na een contract getekend te hebben bij Women Management in Milaan, direct de s/s 2010 show van Calvin Klein mocht openen in New York. Ook Emporio Armani, Giorgio Armani, Hogan, en Versus shows staan al op haar CV. In mei 2010 werd de blondine het gezicht van de nieuwe Miu Miu campagne en in Juli 2010 mocht ze zelfs couture lopen: Givenchy in Parijs.

Dit showseizoen zien we haar weer volop terug op de catwalk, met als hoogtepunten Prada en Gucci. Onze Fashionscene collega Tess maakte voor Peter Stigter een kort filmpje van de verlegen schone.

Hoe zou het zijn voor dit nieuwkomertje om backstage tussen volleerde modellen als Raquel Zimmermann en Chanel Iman rond te lopen?.. We hopen het beste voor de piepjonge Dutchie.


daphne groeneveld
Daphne Groeneveld voor Calvin Klein spring/summer 2010

daphne groeneveld

daphne groeneveld
|
daphne groeneveld
Daphne op de catwalk bij Gucci en Prada spring/summer 2011daphne groeneveld

Daphne groeneveld vogue
Daphne in de Franse Vogue van september

(Tekst: Fashiontwin Eveline)

Deel dit artikel
Back to top