Fashion

Jessica Stam showt prachtig appartement

Supermodel Jessica Stam reist de hele wereld over. Van Parijs naar Milaan, Londen en daarna weer terug naar New York. Jessica woont in ‘The Big Apple’ en heeft een appartement in hartje stad. We worden niet alleen jaloers van de locatie ook van haar prachtig ingerichte appartement...

Jessica Stam behoort al enkele jaren tot de modellentop. Haar gezicht is te zien in alle grote shows, op billboards, in campagnes en op alle covers die je kunt bedenken. Door haar succesvolle carrière heeft ze een erg leuk trekje kunnen kopen in hartje New York.

Het model pakt alles professioneel aan, dus ook de inrichting van haar huis. Ze liet interieurstylist Ginger Rogers haar appartement ombouwen tot een romantisch paradijs. Een plekje met pastelkleuren, satijnen kussens en bloemenprintjes op de muur.Toch was Jessica niet helemaal tevreden en besloot zelf haar handen uit de mouwen te steken. Het resultaat is een moderne inrichting met klassieke details en rustige kleuren. Who did better? Jessica of Ginger?

Stam huis

Slaapkamer gestyled door Ginger Rogers

Jessica Stam

Girly woonkamer door Ginger Rogers

Jessica Stam

Woonkamer door Ginger Rogers

Jessica Stam

Jessica Stam decoratie

Jessica Stam

Modern gemixt met klassiek door Jessica Stam

(Vita)

Deel dit artikel
Back to top