Lichaamsverzorging

Dit zijn de Y2K parfums die je nog steeds kunt dragen in 2023

Dit zijn de Y2K parfums die je nog steeds kunt dragen in 2023

Y2K trends zien we tegenwoordig overal. Het jaar 2000 is weer helemaal in. We zien het in onze kleding, accessoires en make-up. In het jaar 2000 waren er ook een hoop luchtjes die ontzettend populair waren. Dit zijn de zeven Y2K parfums die je nog steeds kunt dragen in 2023.

Marc Jacobs Daisy

Daisy van Marc Jacobs is een luchtje dat vrijwel iedereen droeg in het jaar 2000. En vandaag de dag is het nog steeds een populair luchtje. Dit muskus luchtje met florale noten is een van de meest succesvolle luchtjes die Marc Jacobs ooit heeft uitgebracht.

Marc Jacobs Daisy Eau de toilette 30 ml - €46,95

Dior J'adore

J'adore van Dior is misschien wel een van de meest bekende en legendarische luchtjes uit de jaren 2000. Dit gouden flesje herkennen we allemaal nog wel. J'adore is een tijdloze geur die fris en fruitig ruikt en eigenlijk wel bij iedereen past. En het past bij iedere gelegenheid!

Dior J'adore Eau de parfum 30 ml - €60,95

Curious by Britney Spears

In de jaren 2000 waren er een hoop celebrity parfums op de markt. Maar als we er eentje moesten kiezen, gaan we absoluut voor het luchtje van Britney Spears, een van de grootste iconen uit deze tijd. Dit luchtje heeft een sexy en tijdloze fruit- en bloemengeur met kopnoten van magnolia en lotus.

Britney Spears Curious - 30ml - Eau de parfum - €21,68

Ralph Lauren Romance

Romance van Ralph Lauren werd voor het eerst gelanceerd in 1998. Sindsdien wordt dit luchtje massaal verkocht. Het was intens populair in de jaren 2000. Het is een licht luchtje met een frisse bloemengeur. Het is een perfect luchtje voor iedere dag.

Ralph Lauren Romance Eau de Parfum 30 ml - €60,99

Lancôme Miracle

Tegenwoordig is La vie est belle het bekendste luchtje van Lancôme. In het jaar 2000 droeg men massaal Miracle. En ook vandaag de dag is dit een heerlijk luchtje om te dragen. Net als de roze kleur in het flesje, is dit een vrolijk en zomers luchtje. Het heeft topnoten van lychee en freesia en basisnoten van muskus, jasmijn en amber.

Lancôme Miracle Eau de Parfum 30 ml - €61,02

Juicy Couture Eau de parfum

In het jaar 2000 kon je niet om Juicy Couture heen. We herkennen allemaal nog wel de tracksuits waar celebs zoals Paris Hilton maar al te graag in gezien werden. Juicy Couture heeft toentertijd ook een parfum uitgebracht dat vandaag de dag nog steeds gedragen kan worden. Het is een bloemige geur met noten van amber, vanille en grapefruit. En daarnaast komt het luchtje in een typisch Y2K flesje waar je direct nostalgische gevoelens van krijgt.

Juicy Couture Juicy Couture - 30 ml - Eau de parfum - €42,19

Chanel Chance

Last but not least hebben we een luchtje van Chanel. Chance werd ontwikkeld om het jongere zusje te zijn van het klassieke luchtje Coco Mademoiselle. Toch is Chance wat rustiger van aard. Het heeft een bloemachtige geur met noten van peper, vanille en jasmijn.

Chanel Chance Eau de Parfum 35 ml - €77,-
Bron: Byrdie
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top