Beauty

Dit is het perfecte parfum voor jou op basis van jouw sterrenbeeld

Dit is het perfecte parfum voor jou op basis van jouw sterrenbeeld

De elementen vuur, aarde, licht en water in combinatie met jouw sterrenbeeld vertellen veel over jou. Wat jouw karaktereigenschappen zijn, hoe je in het leven staat én welk parfum het beste bij jou past. Een geur kan bepaalde associaties oproepen en wij hebben uitgevogeld welk luchtje perfect is voor elk zonneteken.

Deze twaalf heerlijke luchtjes en nog veel meer zijn allemaal te bemachtigen bij Parfumdreams!

Ram (21 maart – 19 april)

Vrouwen met het sterrenbeeld Ram weten wat ze willen en gaan ervoor. Ze zijn avontuurlijk, ambitieus en een tikkeltje brutaal. Het element dat bij de Ram hoort is vuur. De perfecte geur voor dit sterrenbeeld is Gucci Guilty met onder andere geranium als topnoot en patchoeli als basisnoot. Deze ingrediënten zorgen voor een sterke geur die precies past bij een Ram.

Stier (20 april – 20 mei)

De Stier is passievol, creatief en een harde werker, maar ze kunnen ook koppig zijn. Dit sterrenbeeld is een aardeteken. Bloemige en mosachtige houtgeuren zijn perfect voor dit teken en het parfum moet het liefst lang mee gaan. Daisy bij Marc Jacobs is een levendige geur die voor personen met dit sterrenbeeld gemaakt zou kunnen zijn.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Het ideale parfum voor Tweelingen - een luchttype - is fris en fruitig met een vleugje citrus. Personen met dit teken in het dierenriem zijn namelijk energiek, charmant én scherpzinnig. Poison Girl Unexpected van Dior is spicy en heeft als topnoten onder andere bloedsinaasappel en limoen.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Kreeften ervaren diepe emoties en ze zijn daardoor beschermend en liefdevol. Tegelijkertijd is dit waterteken prikkelbaar en kunnen ze af en toe een beetje humeurig zijn. De warme en volle toon van sandelhout en de zoete geur van rozen past perfect bij dit sterrenbeeld. For Her van Narciso Rodriguez is een zachte en sensuele eau de parfum met rozen als topnoot en sandelhout in de basis.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Leeuw is een vuurteken en mensen met dit sterrenbeeld zijn dominant en ambitieus. Ze houden van luxe en ze zijn een tikkeltje dramatisch. Parfums met muskus zijn ideaal voor Leeuwen. Idôle van Lancome is bloemig en musky. Deze eau de parfum bevat bergamot als topnoot, een fris en energiek ingrediënt. 

Maagd (23 augustus – 22 september)

Maagden behoren tot het element aarde. Ze staan met beide benen op de grond, ze zijn harmonieus en hebben oog voor detail. Citrusachtige en kruidige geuren passen daarom bij de Maagd. Citrus Ester van Aether is de perfecte combinatie van beide.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Weegschalen zijn elegant, sophisticated én echte verleiders. Dit sterrenbeeld hoort bij het element aarde en ze houden ervan om op te vallen en lekker te ruiken. Hét ultieme parfum voor dit teken in het dierenriem is de vrouwelijke en sensuele Bloom of Rose van Mon Guerlain.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Een exotische geur past precies bij de Schorpioen omdat ze mysterieus, onweerstaanbaar en diepgaand zijn. Mensen met dit sterrenbeeld zijn watertypes, ze trekken overal de aandacht en ze hebben klasse. L'Interdit van Givenchy is een oriëntaalse geur met onder andere patchoeli en vanille die goed bij Schorpioenen past.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Boogschutters zijn optimistisch, avontuurlijk en ze vervelen zich snel. Deze vuurtypes zijn impulsief en ze hebben veel levenslust. Bonbon van Viktor & Rolf is een unieke combinatie van perzik, karamel en houtgeuren, perfect voor dit teken in het dierenriem. Deze eau de parfum ruikt naar de essentie van elke Boogschutter: puur plezier.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Mensen met het sterrenbeeld Steenbok hechten waarde aan gewoonte en traditie. Daarnaast hebben ze veel discipline en zijn ze betrouwbaar. Ook heeft dit teken van het dierenriem veel stijl en gevoel voor smaak. Black Orchid van Tom Ford is gemaakt van zwarte orchideeën en specerijen. Dit parfum is tijdloos en daarom het ultieme geurtje voor dit sterrenbeeld.

Waterman (20 januari – 18 februari)

De Waterman heeft een vrije geest en ze zijn rebels en excentriek. Bij dit sterrenbeeld hoort het element water en dat maakt ze zelfverzekerd met veel aanpassingsvermogen. Yes I Am van Cacharel is een kruidige en oriëntaalse geur die is gemaakt voor de Waterman die haar eigen leven leidt.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Mensen met het sterrenbeeld Vissen zijn super creatief, dromerig en gevoelig. Deze watertypes kunnen verslaafd zijn aan een opwindend en intens leven. Olympéa van Paco Rabanne is glorieus, onweerstaanbaar en intens dankzij de geur van onder andere vanille, jasmijn en groene mandarijn - daarom is dit dé geur voor Vissen. 

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top