Beauty

Zo zijn je beauty mistakes in no-time opgelost

Zo zijn je beauty mistakes in no-time opgelost

Pancake face, lipstick struggles en messy hair we hebben allemaal wel eens van die dagen dat onze make-up er niet zo uit komt te zien als we in bedachte hadden. Gelukkig kunnen al je foutjes hersteld worden en wij laten je weten hoe!

Blush

Je hebt een nieuwe blush en je gaat er meteen mee aan de slag. Misschien iets te enthousiast? Met deze clown-look ga je natuurlijk niet over straat! Pak een schone make-up kwast en blend! Blend de felle kleur zo lang en goed mogelijk uit. Breng hierna een huidkleurige poeder aan op je wangen.

Mascara

Deze mistake is erg herkenbaar en zeer vervelend. Je look is bijna af, alleen nog maar je mascara. Toen ging het fout, mascara klodder op je gezicht. Geen paniek ook dit valt optelossen. Ga niet meteen de mascaravlek wegpoetsen, want zo verwijder je ook je andere make-up en kunnen er vegen ontstaan. Wacht tot de mascara opgedroogd is, hierna kan je het gemakkelijker verwijderen. Is er alsnog een veeg ontstaan? Dan hebben we altijd nog concealer om dit te verbergen.

Lipstick

Ben je bang dat er lipstick op je tanden komt? Dit kan je voorkomen door voordat je gaat even op een tissue te happen of door je lippen te tuiten en over je wijsvinger heen te schuiven. Dit zorgt ervoor dat de resterende lipstick op je tissue of vinger beland en niet op je tanden. Nu kun je lachend de deur uit en voorkom je dat er lipstick op je tanden komt!

Pluizig haar

Onderweg naar je werk begint het opeens te miezeren, gevolg? Pluizig haar waar je echt niet op zat te wachten. Maak een paar vlechten in je haar, laat deze een paar minuten zitten en wacht tot het droog is. Haal je vlechten eruit en je hebt pretty waves. Bye bye pluizenbol!

Lipliner

Oeps! Je hebt je lipliner net iets teveel boven je natuurlijke liplijn aangebracht. Ga niet meteen met make-upremovers aan de slag, want daardoor verpest je de rest van je make-up ook. Pak een klein make-up kwastje en een beetje concealer. Ga hiermee over de te ver aangebrachte lipliner en je probleem is opgelost. 

Poeder

Je make-up is on fleek! Je ziet nog een paar glimmende plekjes die je mat wil hebben en toen ontstond er een pancake face. Voordat je alles er afhaalt en opnieuw begint, hebben wij de oplossing oplossing. Vul een spray flesje met water en spray water over je gezicht. Hierdoor verdwijnt de poederlaag zonder je make-up te verpesten. Laat je gezicht opdrogen voordat je het aanraakt. 
 

Beeld: Instagram: @lorealmakeup , IStock

Deel dit artikel
Back to top