Beauty

Zo verbeter je jouw Instagram foto’s

Zo verbeter je jouw Instagram foto’s

Een foto, een filtertje en posten maar... We zijn nog lang niet klaar met Instagram! Hier wat tips om jouw instagram foto’s te upgraden.

 

Één style

Om één geheel van je Instagram te maken kun je het beste gaan voor één style. Op Pinterest kun je zoeken op ‘Instagram feeds’. Hier zie je foto’s die op verschillende manieren zijn bewerkt en er staat bij hoe je dit precies doet. Je kunt een bepaalde style kiezen en dat bij iedere foto doorvoeren.

 

Food foto

Als je nog niet op een stoel staat om foto’s te maken van je eten, waar wacht je dan nog op? Dit is namelijk de beste manier om een smakelijke foto te maken voor je Instagram. En let dan vooral niet op de starende mensen, die weten van niks.

 

Instellingen

Speel ook eens met de instellingen tijdens het maken van een foto in plaats van alleen met filters nadat je een foto hebt gemaakt. Als je teveel met filters aan de slag gaat, zien je foto’s er soms over bewerkt uit. En dat willen we juist niet!

 

Afwisseling

Zorg voor een beetje afwisseling. Het is leuk voor je volgers om iedere keer een andere soort foto voorbij te zien komen op hun tijdlijn. Een foto van je favoriete outfit, van die heerlijke uitgebreide lunch of een selfie. Post it all!

 

Outfit foto

Een outfit foto is onmisbaar op jouw Instagram. Je hebt tenslotte niet voor niets dat leuke outfitje gescoord. De tijd dat alleen bloggers dit posten is voorbij, jij kunt het nu zelf ook op Instagram! We geven je hier tips voor de perfecte outfitfoto. 

 

Heb jij nog een tip voor mooiere Instagram foto's? Laat het ons weten!

 

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top