Beauty

Zo verbeter je jouw beauty routine in 2017

Zo verbeter je jouw beauty routine in 2017

2017 is van start gegaan... Hét perfecte moment om jouw beauty routine te verbeteren. Misschien wil je jouw haar meer liefde geven of jouw skincare routine aanpakken. We hebben een lijst van inspirerende artikelen onder elkaar gezet om je te helpen. Read on!

 

Zo zorg je ervoor dat je meer water drinkt

First things first. Nog voor we met de tips, hacks en advies komen, weten we allemaal: schoonheid komt van binnenuit. Met andere woorden: gezond eten en véél water drinken!  
 

De beautygeheimen van vrouwen met een perfecte huid

Hoe krijg je in hemelsnaam ook zo'n vlekkeloze en glanzende huid zonder dat je in een wanhoopsdaad de bovenste laag van je gezicht eraf schrobt? Wij hebben de beste beautygeheimen ontrafeld van de flawless pretty faces.

 

5 tips om je haar op de juiste manier te wassen

We weten dat we ons haar niet te vaak moeten wassen. Maar ook op het gebied van hóe je je haar wast, is veel winst te behalen. Wat is dan de juiste manier? Wij geven je tips.

Zo verbeter je jouw beauty routine in 2017
Beeld: iStock

Skincare gewoontes waar je nu mee kunt beginnen

Je zou kunnen denken dat een jonge huid nauwelijks tot geen verzorging nodig heeft, maar de manier waarop je het nu behandelt, is cruciaal voor de conditie van jouw huid in de toekomst. Dofheid, verlies van elasticiteit en donkere vlekjes zijn allemaal het gevolg van gebrek aan aandacht. Om te voorkomen dat je later een inhaalslag moet gaan maken, kun je niet vroeg genoeg beginnen met het verzorgen van je huid. 

 

Nu kun je écht niet meer gaan slapen met make-up op

En na het lezen van dit artikel, wíl je dat ook echt niet meer. Wedden dat je schrikt van de gevolgen?

 

Multimasking: dé beauty trend van het moment

Iedereen verdient het om een mooie huid te hebben. De een is er mee geboren, de ander heeft een helpend handje nodig. Met deze nieuwe skincare trend ben je weer een stapje dichterbij een flawless looking skin!

Zo verbeter je jouw beauty routine in 2017
Beeld: Instagram @lorealskin

5 fouten die je maakt tijdens het wassen van je gezicht

Je zou denken dat het wassen van je gezicht de makkelijkste stap is van je gezichtsroutine. Maar toch zijn er een aantal kleine details die een groot verschil kunnen maken. Als je hebt gemerkt dat je huid heel erg droog is of juist vet, dan zou het wassen van je gezicht daar wel eens de oorzaak van kunnen zijn. Dit zijn de vijf reinigingsfouten en zo los je ze op. 

 

8 foutjes die je maakt tijdens het scheren van je benen

In grote getale halen we de scheerschuim en scheermesjes tevoorschijn, want gladde en zachte benen zijn een musthave. Maar voelen jouw benen ook weleens prikkelig aan na een scheerbeurtje? Dan zou het zomaar eens kunnen dat jij een van de onderstaande foutjes maakt. 

 

Heb jij nog een tip om jouw beauty routine in 2017 te verbeteren? Laat het ons weten! 

Deel dit artikel
Back to top