Face & Sculpting

Zo start je nieuwjaarsdag met een fris gezicht

Zo start je nieuwjaarsdag met een fris gezicht

Ga jij feestend het nieuwe jaar in? Dan ligt een kater op de loer, ookal zit je hier niet op te wachten en start je 2017 het liefst fris en fruitig. Deze beautytips zijn de sleutel tot een frisse look op 1 januari (en elke andere day after)!
 

1. HAAL JE MAKE-UP VAN DE AVOND ERVOOR ER GOED AF

Waarschijnlijk was je na je drukke avond zo moe dat je met make-up en al in slaap bent gevallen. Begin de ochtend met het schoonmaken van je gezicht, zodat alle make-up van je huid en ogen af is. 

2. BRENG MOISTURIZER AAN

Breng een flinke laag moisturizer aan op je gezicht, alsof het een maskertje is. Moisturizer is erg belangrijk voor je huid na een avond weinig slaap en veel drinken: je huid heeft dorst! Je huid zal na het moisturizen dan ook een stuk frisser aanvoelen. 

3. GEBRUIK EEN CREAMY FOUNDATION

Om je huid nog meer te hydrateren is het belangrijk dat je een creamy foundation gebruikt. Zorg ervoor dat je er een gebruikt die goed dekt, zodat onzuivere plekjes minder opvallen. Gebruik een schone kwast, dit zorgt voor een mooi egaal effect.

4. gebruik BLUSH

Fake een gezonde blos op je wangen door een mooie blush te gebruiken. Voor het meest natuurlijke effect breng je de blush aan op het bolle gedeelte van je wangen. Werk de blush vervolgens uit richting de slapen of oren, afhankelijk van je gezichtsvorm en het effect dat je wil bereiken. 

5. KLEUR JE OGEN MET EEN WIT OOGPOTLOOD

Gebruik een wit oogpotloodje voor onder je onderste ooglid. Dit zorgt ervoor dat je meteen een wakkere look krijgt en het lijkt of je een goede nachtrust hebt gehad. Ook geeft het een mooie natuurlijke look. 

6. BRENG MASCARA AAN

Met mascara zien je ogen er een stuk opener uit. Gebruik een goede mascara die volle wimpers creëert, dat maakt het effect extra mooi. 

7. GEEF JE LIPPEN KLEUR

Mocht je geen energie hebben voor bovenstaande stappen, dan hebben we nog deze snelle tip: Kies voor een felle kleur lipstick. Zo weerleg je de aandacht van jouw vermoeide ogen en doffe huid naar jouw lippen. 

 

 

Beeld: Instagram L'Oréal Paris
Deel dit artikel
Back to top