Lifestyle

Zo ruim je jouw kleding op binnen 30 minuten

Zo ruim je jouw kleding op binnen 30 minuten

Het opruimen van je kleding kan een moeilijk proces zijn. Het duurt zo lang en waar moet je dan ooit beginnen? Toch is het verfrissende gevoel achteraf vaak wel de moeite waard. En met deze gids heb je het binnen no time gefixt. 

Spullen (en vooral kleding) wegdoen is vaak heel moeilijk, maar dit stappenplan gaat je helpen. Het zijn zes stappen die ieder vijf minuten duren. Let’s go!

 

1. Shoes

Heb je ze in de sale gekocht? Vallen ze buiten je comfort zone? Zijn ze nu niet meer hot? Een tikkeltje te groot of te klein? Heb je ze lang niet meer gedragen? Waarschijnlijk ga je dat dan ook niet meer doen.

 

2. Denim

Zitten ze comfortable? Heb je het gevoel dat je ze regelmatig draagt? Nee? Bye bye!

 

3. Damaged pieces

Iets dat gemaakt moet worden, verzamel je in een zak. En dit moet binnen zeven dagen gemaakt worden, heb je dit niet gedaan? Dan ben je er gewoon niet meer in geïnteresseerd... Doei!

4. Underwear & socks

Weg met alles waar blijvende vlekken of gaten in zitten of wat niet meer de kleur heeft dat het hoort te hebben. Ook misvormd ondergoed behoort niet echt tot de keepers

 

5. Multiplies

Als je van een bepaald item meerdere variaties hebt, doe dan een reality check en houd alleen degene die je het meest draagt.

 

6. General

Als je je niet kan voorstellen dat je een item het komende jaar zal gaan dragen naar een of andere gelegenheid get rid of it! Als je het nooit eerder hebt gedragen, is de kans groot dat dit niet snel zal veranderen. 

 

Beeld: iStock

 

Heb jij nog goede tips? Laat het ons weten! 

Deel dit artikel
Back to top