Fashion

Zo pas je weer in jouw te strakke jeans

Zo pas je weer in jouw te strakke jeans

Die favoriete jeans, die je altijd als gegoten zat... En die inmiddels te strak zit. Nee, je bent echt niet de enige. We all know the struggle! Maar er is hoop, er bestaat een truc waardoor je een broek in de breedte kunt oprekken.

Soms krijg je het gewoon niet over je hart om een bepaalde jeans weg te doen, maar vanaf nu hoeft dat ook niet per se meer. De truc om een jeans op te rekken bestaat uit de volgende twee methodes:

 

Take a bath

Trek de spijkerbroek nog eens aan en ga in een warm bad liggen. Stap na 15 minuten weer uit bad en doe dan met je doorweekte spijkerbroek aan een aantal squats of andere oefeningen. Deze methode klinkt misschien een beetje gek, maar het is wel effectief. Door de warmte zal de spijkerbroek overal een beetje oprekken. 

Heb je geen bad? Of heb je gewoon geen zin om met een hele natte spijkerbroek in bad te gaan zitten? Dan is er nog een andere methode... 

 

Spray en strech

Vul een waterfles met lauwwarm water. Spray vervolgens alleen op de gebieden van de spijkerbroek die je wilt oprekken. Als de broek nat genoeg is kun je het vervolgens met je handen oprekken. Maar het is nog effectiever als je de broek eerst aan doet en dan met de spray aan de slag gaat. Tot slot zorgt goed strechen in je natte spijkerbroek voor het beste resultaat!
 

Wij gaan het in ieder geval uitproberen! Jij ook? Laat het ons weten. 

 

Deel dit artikel
Back to top