Beauty

Zo overleeft je make-up oud&nieuw wél

Zo overleeft je make-up oud&nieuw wél

New Year's Eve komt steeds dichterbij. Een lange avond die vaak vroeg start en die, als je het goed doet, doorgaat tot in de vroege uurtjes. Een avond waarop wordt gelachen, gefeest, gezweet, gezoend en wie weet ook wel gehuild (van geluk dan hè). Wat zou het dan fijn zijn als je make-up hier tegen bestand is. Want zeg nou zelf, niemand heeft tijdens oudejaarsnacht tijd om haar make-up bij te werken! 

Wij hebben zes tips voor je op een rij gezet, die ervoor zorgen dat jouw make-up de hele avond (en nacht) blijft zitten en waardoor je look ook nog eens het beste tot zijn recht komt op foto's. Dat is precies wat we willen.
 

1. Vermijd SPF

Tenzij je naar een strandfeestje gaat op NYE (wat waarschijnlijk niet het geval is), vermijd producten met SPF. Want als je op een feestje een foto maakt, staat de flitser ook aan. Producten met SPF zijn lichtreflecterend en dat geeft een spookachtig resultaat op beeld. Kies dus voor een foundation (of crème) zonder SPF. 

 

2. Gebruik altijd een oogschaduw primer

Primer is essentieel voor oogmake-up die de hele avond moet blijven zitten. Oogschaduw geeft je ogen meer expressie en is daarom dé make-up look voor een NYE party. Oogschaduw primer zorgt er niet alleen voor dat de oogschaduw beter hecht, het maakt de kleur ook intenser. Een win-winsituatie dus! 

 

3. Verwarm je wimperkruller

Goed gekrulde wimpers geven je een open en flirty blik. Wie wil dat nou niet tijdens oud & nieuw? We hebben twee tips voor meer krul in je wimpers. Wist je dat een wimperkruller zijn werk beter doet als je hem eventjes verwarmd? Dit kun je doen door je wimperkruller even voor de verwarming te houden of door hem te verwarmen met een föhn. En wist je dat deze krul het langste houdt met een waterproof mascara? Probeer de Volume Million Lashes Waterproof van L'Oréal Paris. 

4. Breng eyeliner aan

De feestdagen zijn het perfecte moment voor nepwimpers. Ze geven je wimpers extra lengte en volume voor een full party look. Ga je nepwimpers aanbrengen, zorg dan dat je eerst een eyeliner op je ooglid aanbrengt, op de plaats waar je de wimpers vastplakt. Hierdoor zie je niet dat je valse wimpers draagt en zullen eventuele lijmresten gecamoufleerd zijn. Met het fijne kwastje en de quick dry eyeliner formule van de Super Liner Gel Intenza kun je héél precies een fijn en strak lijntje aanbrengen. 

5. Gebruik highlighter

Highlighter geeft je gezicht een supermooie glow, en dat effect zie je ook op foto's. De flits accentueert namelijk de glans en zorgt voor een spectaculair effect. Breng highlighter aan op je jukbeenderen, de brug van je neus en je wenkbrauwbot. 

 

6. Kies voor langhoudende lipstick

Drankjes, oliebollen, nieuwjaarsrolletjes... tijdens NYE heeft je lipstick heel wat te verduren. Gebruik daarom een langhoudende lipstick, zoals de twee stappen Infallible lipstick van L'Oréal Paris. Eerst breng je de kleur aan en vervolgens een balsem, die je lippen zacht en gehydrateerd houdt én ervoor zorgt dat de lipstick niet afgeeft.

 

Beeld:  Instagram @lorealmakeup, Trendalert

Deel dit artikel
Back to top