Zo laat je jouw wenkbrauwen weer groeien

Zo laat je jouw wenkbrauwen weer groeien

We’ve all been there, Je was lekker aan het plukken tot je van een afstandje in de spiegel keek. Je wenkbrauwen zijn net twee stokjes en er zit geen mooie vorm meer in. Wat nu? Wij geven je tips om je wenkbrauwen zo snel mogelijk weer on fleek te maken!

Grow baby grow!

Het is mischien lastig maar give it a try! Probeer om jouw wenkbrauwen rust te geven voor 4 tot 5 maanden. Zo geef je ze de tijd om te groeien en om hun natuurlijke vorm aan te nemen. Daarna kan je weer lekker aan de slag met je pincet!

Don’t you worry

Je denkt nu vast dat als je jouw wenkbrauwen niet epileert, je er na een maand uit ziet als een animal. But don’t you worry, wij hebben een oplossing om jouw wilde wenkbrauwhaartjes te verbergen. Concealer is the key! Breng concealer aan over deze haartjes en niemand ziet ze meer.

Do it yourself

Fenegriekzaad zorgt ervoor dat je wenkbrauwen sneller groeien, het zaad zorgt er namelijk voor dat je haarzakjes sneller herstellen. Week een theelepel van dit zaad in een bak water voor ongeveer 5 uur. Vervolgens maal je de zaden tot een dikke pasta en voeg je wat olijfolie toe, zodat het gemakkelijker kan worden aangebracht. Breng het mengsel aan voor het slapen en laat dit gedurende de hele nacht zitten. Have patience! Het is namelijk niet zo dat je na één keer aanbrengen resultaat ziet, maar als je dit volhoudt, sta je verstelt!

Natural works best

Natuurlijke producten werken vaak goed voor je huid, haar en je lichaam. Ook voor je wenkbrauwen zijn veel natuurlijk producten geschikt. Hierboven heb je gelezen hoe je fenegriekzaad kan gebruiken om jouw wenkbrauwen te laten groeien. Er zijn nog meer ingrediënten die deze groei stimuleren zoals eigeel, kokosolie, castorolie of citroen.

Let’s go drawing!

Heb je geen tijd om je wenkbrauwen eerst te laten groeien of om structureel een treatment te begaan? Dan kan je er natuurlijk ook voor gaan om je wenkbrauwen bij te tekenen. Hierdoor creëer je meteen een vol effect! 

Go to a pro

Het is je gelukt, je hebt je wenkies met rust gelaten de afgelopen 4 maanden. Het zag er misschien niet altijd even mooi uit, maar alles voor het goede doel. Ga niet meteen zelf aan de slag, bezoek een schoonheidsspecialiste of een wenkbrauwartist. Zij weten het best hoe ze jouw bosjes aan moeten pakken.

Good luck girls!
 

Beeld: Instagram: @lorealmakeup

 

Gerelateerde Artikelen

close
Ook leuk om te lezen
Recommended article title
Zo creëer je volle, natuurlijke wenkbrauwen
close

Zoeken op de website

close