Lichaamsverzorging

Zo krijg jij in no-time natuurlijk bruine benen

Zo krijg jij in no-time natuurlijk bruine benen

Het Hollandse weer mag dan klaar zijn voor blote benen, misschien zijn jouw benen dat nog niet. Onze benen zijn te lang verhuld geweest in lange broeken en voordat onze benen het (zon)licht mogen zien, is er flink wat werk aan de winkel (lees: een vakantie, zonnebankkuur of een spray tan in de salon). Zou je denken! Maar met dit product ben je binnen no-time klaar voor de zomer.

Na een prachtig weekend tikt vandaag tikt het kwik ook de dertig graden aan en dan kun je niet anders dan je benen showen. En bruine benen vinden we nu eenmaal het mooist... Met dit product voel je je gelijk een stuk zekerder. 
 


Natuurlijk bruine benen

We hebben al flink wat dagen mogen genieten van fijne temperaturen en zonneschijn. Misschien heb jij al je blote benen durven tonen, en misschien ook niet (lang leve de maxi jurken en palazzo pants), omdat ze eerst nog wat kleur nodig hebben. Wat te doen? Je kunt de Sublime Bronze BB Summer Legs overwegen, maar onze favoriet voor egaal bruine benen is de BB Airbrush.

Zo krijg jij in no-time natuurlijk bruine benen
Beeld: Instagram @Natashapoly, @Irinashayk, @Doutzen

 

BB Summer Airbrush

L'Oréal Paris Sublime Bronze's eerste body make-up mist hydrateert jouw huid de hele dag en maakt het superzacht. De BB Airbrush heeft alle voordelen van een BB cream, maar is ook nog eens supergemakkelijk aan te brengen. De corrigerende pigmenten zorgen voor een egale bruine (géén oranje) huid, zonder strepen, en laat imperfecties vervagen. Bye bye witte of oranje huid!

Daarnaast zorgt de spray formule ervoor dat het product eenvoudig aan te brengen is, dus je bent klaar in een handomdraai! Want bruine benen willen we niet alleen op een zonnige dag, ook voor een feestje wil je wel eens mooie egaal bruine benen zodat dat jurkje nóg mooier staat. En ook als je op vakantie gaat, wil je niet de vakantie beginnen met melkflessen en pas de laatste paar dagen met jouw benen kunnen pronken. Neem BB Summer Airbrush mee in je koffer en zorg ervoor dat je op dag één al een lekker kleurtje hebt. Sublime Bronze BB Summer Airbrush is alles wat je op dit moment nodig hebt in je leven! 

Zo krijg jij in no-time natuurlijke bruine benen
Sublime Bronze BB Summer Airbrush €14,99
 

Wij zijn summer ready! En jij?

Deel dit artikel
Back to top