Zo krijg je jouw rode lippenstift er wél af

Zo krijg je jouw rode lippenstift er wél af

Je kent het wel: je make-up zit helemaal on fleek, maar je wilt nog een kleurtje op je lippen om je look af te maken. Ga je voor een knalkleur of kies je voor een subtiele nude? Uiteindelijk kies je voor rood, maar je hebt al snel spijt. De kleur past toch niet bij je look. Na een half uur schrobben zijn je lippen nog steeds knalrood. Hoe krijg je je dit er snel en makkelijk af? Read it down below!         

Wonder product

Bijna iedereen heeft een potje van dit wondermiddel in huis. We hebben het over Vaseline: dit product is multifunctioneel en verricht verschillende beautywonderen. Smeer de Vaseline over je lippen en laat dit voor een paar minuten intrekken. Veeg vervolgens met een natte doek de lippenstift weg. 

Bye, bye red lips         

 

Looks like it

Lippenbalsem werkt bijna hetzelfde als Vaseline. Smeer lippenbalsem op je lippen en laat dit weer een paar minuten intrekken. Maak dit keer met een droge handdoek ronddraaiende bewegingen over je lippen om de kleur te verwijderen.

Lips so smooth

Ook met een huishoudelijk product als olijfolie, babyolie en kokosolie zijn jouw lippen snel weer au naturel. Wrijf de olie over je lippen en je lippenstift zal snel verdwijnen. Pluspunt: je lippen voelen lekker zacht aan! 

Sugar baby

Maak een mengsel van honing en bruine suiker. Scrub hiermee je lippen voor ongeveer 30 seconden. Verwijder daarna de scrub met een nat washandje en smeer je lippen in met een balsem. Zo verwijder je niet alleen de kleur maar verzorg je ook je lippen!

 

Beeld: Instagram, @lorealmakeup

 

Gerelateerde Artikelen

close
Ook leuk om te lezen
Recommended article title
Wat vinden mannen van: de nude lipstick trend?
close

Zoeken op de website

close