Haarverzorging

Zo kleur jij je haar super easy in alle kleuren

Zo kleur jij je haar super easy in alle kleuren

Vooral in de zomer en tijdens het festivalseizoen neigen we met z'n allen naar de felle kleurtjes in ons haar. Van pastel roze en lavendel tot turquoise en unicorn hair, het kan ons zo gek niet zijn. Met de Colorista lijn van L'Oréal Paris kun je heel gemakkelijk je haar elke kleur geven die je maar wilt en je bepaalt zelf hoe lang je de kleur houdt!

Op dit moment is iedereen in de ban van de felle en pastelkleurtjes in ons haar. Misschien denk je dat dit vooral een trend is voor de durfals, maar niets is minder waar. Dit ga je leuk vinden dus lees snel verder!

Maak een statement met je haarkleur

Met de Colorista lijn kun je erop los experimenteren met alle kleuren die je mooi vindt - voor een dag, een paar weken of langer. Het assortiment van Colorista kleuren bestaat uit sprays, washouts en permanente kleuringen, waarmee je een eigen look creëert met blauw, perzik, roze, lavendel, turquoise, mintgroen of... allemaal! 

Zo kleur jij je haar super easy in alle kleuren

Colorista

Met de Colorista kleuren sprays heb je instant resultaat. Je sprayt een gekleurde glow over je lokken en heb je het wel weer gezien? Dan was je de kleur er weer uit met shampoo. Met de washouts ben je ready met één wasbeurt. Je gebruikt het als een conditioner die je 20 minuten laat intrekken en de kleur vervaagt met elke wasbeurt. Er zijn ook permanente kleuringen in wearable shades en deze bieden blijvend resultaat! 

Zo kleur je je haar super easy in alle kleuren
 

One night only

Lijkt het je een keer leuk om op een feest te verschijnen met lavendel lokken, maar zit je niet te wachten op nog een week lang met lila haar op je werk te verschijnen? Dan is de Colorista spray echt iets voor jou! Binnen een handomdraai ben je good to go, want deze kleurspray geeft direct kleurresultaat. Daarnaast verdwijnt de kleur weer uit je haar na één wasbeurt. De sprays zijn verkrijgbaar in 7 unieke kleuren, van mintgroen en grijs tot hot pink. De pasteltinten zijn geschikt voor lichte haarkleuren en de felle tinten voor zowel licht als wat donkerder haar.? Hoe te gebruiken? Houd een afstand van ongeveer 20 tot 30 centimeter tussen de spraybus en je haar, laat het een paar minuten intrekken en fixeer het ten slotte met haarlak. Pas op! De kleur kan afgeven op kleding, maar no worries dit was je er gemakkelijk weer uit.   

Colorista
Daphne testte de Colorista grey spray voor grijze lokken, what do you think?

Colorista

Just a few weeks

Wil jij liever een look die langer zichtbaar is? Ga dan voor een Colorista washout, deze haarkleuring is makkelijk aan te brengen en zorgt voor een kleurresultaat van één tot twee weken. De kleur vervaagt namelijk wasbeurt na wasbeurt. De washouts zijn te verkrijgen in 9 verschillende kleuren die variëren van pastel perzik tot diep turquoise. De pastelkleuren zijn geschikt voor blond haar of donker haar dat is verhelderd. Denk aan highlights of ombre haar. De intense kleuren zijn geschikt voor alle haarkleuren. Maar heb jij blond haar, dan zal het kleureffect intenser zijn en langer houden. De Colorista washouts zijn gemakkelijk aan te brengen, bevatten geen ammoniak en verzorgen je haar zelfs! Je brengt het aan op droog haar, leg wel even een handdoekje over je schouders, en wil je een andere kleur proberen? Zorg er dan voor dat de kleur helemaal uit het haar gewassen is. Zo voorkom je dat de kleur afwijkt van je verwachting. 
 
Daphne probeerde hier de Colorista washout in pink!

 

Here to stay

De Colorista permanente haarkleuringen zijn er voor de echte beauty junkies onder ons! Ga voor coole kleuringen zoals violet of diep donkerbruin. Dankzij de ondertonen creëer je met de Colorista kleuringen een unieke look. De kleuringen zijn inclusief een verzorgende nabehandeling en zijn gemakkelijk aan te brengen door middel van de flexibele borstel. Er zijn ook drie Bleach & Play sets die de perfecte basis leggen voor de washouts en sprays!

Ben jij er al uit welke jij gaat proberen?
 

How to 

Heb jij helemaal zin om aan de slag te gaan na het lezen van dit artikel en weet je al welke kleur jij gaat uitproberen? Dan hebben wij nog een aantal tips voor je voor het creëren van je eigen look. Er is namelijk zoveel meer mogelijk dan enkel je haar van kleur te voorzien. Don't just do it yourself, do it your way! 

1. Breng bijvoorbeeld alleen in de onderkant of in losse plukken kleur aan, of je nu met washouts of sprays werkt. 
2. Wil je een subtiel resultaat met de washouts creëren? Laat de kleur 20 minuten inwerken of tot maximaal 30 minuten voor een intenser en langduriger kleurresultaat.
3. Combineer verschillende kleuren voor een mermaid look.
4. Combineer de sprays met de washouts om instant van look te wisselen.

Je kunt het zo subtiel of opvallend maken als je zelf wilt: van een paar lavendel plukken aan de voorkant tot een mermaid mix door je blonde lokken of een full blue effect! Speel, experimenteer, probeer en het allerbelangrijkste: geniet!

Colorista

Beeld: Instagram @lorealhair, Trend Alert
Deel dit artikel
Back to top