Haarverzorging

Zo haal je nog meer uit je droogshampoo

Zo haal je nog meer uit je droogshampoo

Tegenwoordig is droogshampoo niet meer weg te denken uit ons leven. Even nog een paar spraytjes door je haar en je kunt de deur uit. Maar wat kunnen we nog meer met droogshampoo naast het verdoezelen van onze vette lokken? Wij vertellen het je!

Textuur

De Hollywood haarstylisten gebruiken droogshampoo om meer textuur in het haar van hun modellen te creëren, voor bijvoorbeeld een beachy look. Spray de shampoo in de roots van je haar en een beetje in het midden, voordat je krullen gaat maken. Ga hierna met je krultang aan de slag, je krullen hebben er nog nooit zo beachy en perfect uit gezien.

Volume

We gebruiken droogshampoo allemaal om ons vette haar te verbergen, maar heb je het wel eens geprobeerd op schoon haar? Door het zetmeel wat in droogshampoo zit, gaan de roots van je haar aan elkaar zitten. Hierdoor creëer je het effect van dikker haar. Kneed met je vingertoppen de shampoo goed over je hoofdhuid en... hello volume!

Grip

Je hebt het vast wel eens mee gemaakt. Je hebt een mooie vlecht gemaakt, maar na een half uur is deze uitgezakt. Droogshampoo zorgt ervoor dat je haar maar grip krijgt en zo blijft je mooie kunstwerk langer zitten.Give it a try!

Wenkbrauwen

Je denkt vast: wenkbrauwen? Wat heeft dit met droogshampoo te maken? Spray de shampoo op een schoon mascaraborsteltje en haal deze door je wenkbrauwen heen. Dit zorgt ervoor dat al je haartjes in dezelfde richting komen te staan. Ook zorgt het zetmeel er weer voor dat je wenkbrauwen dikker lijken.

Back-up deodorant

Vervang droogshampoo vooral niet als je dagelijkse deodorant! Maar mocht je jouw deo zijn vergeten en wél droogshampoo bij je hebben, dan werkt dit ook goed voor je okseltjes. Het zorgt voor een drogere huid en het ruikt vaak ook nog eens super lekker. 


Wat doe jij nog meer met je droogshampoo?
 

Beeld: Instagram, @lorealmakeup, @lorealhair

Deel dit artikel
Back to top