Beauty

Zo haal je het maximale uit jouw product

Zo haal je het maximale uit jouw product

Nooo! Je favoriete mascara lijkt op en ook je lievelings nagellak is opgedroogd. Wat nu? Je kent het vast wel, je wilt geen producten weggooien wanneer je denkt dat je ze nog kunt gebruiken. Wij geven je tips zodat je het optimale uit jouw beauty product haalt.


It’s all about the lashes

Begint jouw mascara uit te drogen en wordt deze korrelig? Breng een paar druppels zoutoplossing aan in de tube en je kunt hem weer fantastisch aanbrengen. Ook zit er vaak aan de zijkant van de tube veel mascara. Je kunt deze mascara los krijgen door de tube in warm water te zetten. Zo kun je er nog zeker een paar daagjes plezier van hebben!

Flawless face

Je duurste en fijnste foundation nu al op, we know the feeling. Voeg dagcrème toe aan je foundationflesje, mix het door elkaar en je hebt jouw favorite dagcrème en foundation in één.

Lips don't lie

Je mooiste lipgloss heeft ook zijn beste tijd gehad. Not true! Aan de opening van de lipgloss zit een rubbertje. Deze zogenaamde stopper zorgt ervoor dat niet alle lipgloss tegelijk uit de tube komt. Dit is wat wij nu juist wél willen. Verwijder de stopper en geniet nog iets langer van je lipgloss.

We love to do our nails

Je favoriete nagellak is gedroogd en je staat op het punt om hem weg te gooien. Stop wait a minute… Laat je potje voor 30 tot 60 seconden in een bak met warm water staan. Hierna is je lakje weer vloeibaar en ready om te shinen op je nagels.

Oil product

Olie producten zoals, liner en lippenstift kunnen uitdrogen door bijvoorbeeld warmte. Daarom is het goed om, vooral in de zomer, jouw olie producten te bewaren op een koele plek zoals de koelkast.


Heb jij nog een tip?
 

Beeld: Instagram, @lorealmakeup 

Deel dit artikel
Back to top