Haarverzorging

Zo geef je jouw haar vliegensvlug een andere kleur

Zo geef je jouw haar vliegensvlug een andere kleur

Met zoveel inspirerende haarkleuren dit najaar is de drang om een andere kleur uit te proberen haast niet te onderdrukken. Groot nadeel; als je eenmaal overstag bent gegaan is er geen weg meer terug. Nou ja, dat is niet helemaal waar… Het kost je in ieder geval weer een verfbeurt. Maar dit is niet nodig als je gebruik maakt van deze trendy techniek; hair shadowing.

How to?

Nu ben je waarschijnlijk ontzettend nieuwsgierig naar hoe hair shadowing precies werkt. Het is heel simpel; men nemen onze vingers en één of meerdere kleuren oogschaduw. Je leest het goed, oogschaduw. Er komt géén verfkwast aan te pas. Breng met de vingertoppen wat van het make-up product aan in het haar en tadaaa, hallo andere haarkleur!

Hair shadowing kreeg bekendheid in 2012 toen “natural hair bloggers” deze veilige manier van haar kleuren ontdekten. Vier jaar later is de kleurtechniek weer helemaal terug door een aantal Instagram post van self claimed kleur koningin NaturallyTash. Op haar feed is deze kleurrijke chick in de meest prachtige haarkleuren te bewonderen. Inmiddels zijn meer curly heads - bekijk hieronder onze favorieten - aan het hair shadowen geslagen en hiermee is de trend herboren.

Ga jij hair shadowing ook uitproberen?

 

Beeld:  Instagram @naturallytash, @china.curlz, @yrstrulybianca, @asrealasitgetsv
Deel dit artikel
Back to top