Gezichtsverzorging

Zo ga je met een stralende huid het nieuwe jaar in

Zo ga je met een stralende huid het nieuwe jaar in

Een nieuw jaar is in zicht, het ideale moment om je huid eens een flinke boost te geven. Iedereen verdient het om een mooie huid te hebben. De een is er mee geboren, de ander heeft een helpend handje nodig. Met deze skincare trend ben je een stapje dichterbij een flawless looking skin! Hiermee begin jij 2017 fris en fruitig met een daarbijhorende stralende huid. 

Multimasking

Hoe werkt het? Bij multimasking, de naam zegt het al, gebruik je meerdere maskers voor bepaalde delen van je gezicht. De huid op je gezicht is niet op alle plekken hetzelfde, je T-zone is bijvoorbeeld wat vetter dan je wangen, en dan werkt één type masker niet optimaal voor je hele gezicht. De oplossing? Meerdere maskers tegelijkertijd gebruiken! Je maakt dus eigenlijk je eigen mix om jouw huid de beste oppepper te geven! En het staat ook nog eens hartstikke gezellig!

 

Multimasking

Beeld: Instagram @lorealmakeup

Pure kleimaskers

L'Oréal Paris introduceert de Pure Clay Mask serie, bestaande uit drie kleurrijke varianten - elk met een ander effect - dus perfect voor multimasking!

Pure-clay-mask

Groen: zuiverend masker

Groene eucalyptus, zuivert en matteert. Dit gebruik je op een vette zone in je gezicht. Het effect hiervan is dat je huid na gebruik extra schoon is. Uit de consumententest blijkt dat je huid gelijk fris, comfortabel en zuiver aanvoelt. Na 7 dagen ziet de huid er mat uit en voelt het zacht aan. De huid ziet er beter uit en straalt weer. En dit masker ruikt daarbij ook nog eens heel erg lekker! 

Zwart: detox masker

Zwarte steenkool, detoxt en laat stralen. Het zwarte masker gebruik je op een normale zone in je gezicht. Het ontgift je huid en verwijdert vuil om jouw huid weer te laten stralen. Uit de consumententest is gebleken dat de huid direct na gebruik zuiverder en stralender is. Na 7 dagen is de huid frisser en de teint is ook stralender. De huid ademt en is zichtbaar verbeterd.

Rood: exfoliërend masker

Rode algen, exfolieert en verkleint de poriën. Je gebruikt dit op een doffe zone. En na dit masker beschik je weer over een glad huidje! Uit de consumententest blijkt dat de huid gelijk zachter en gladder aanvoelt en de onregelmatigheden verminderd zijn. Na 7 dagen zijn de poriën vervaagd en is de huidtextuur fijner. De huid is zichtbaar verbeterd, egaler en stralender.

 

Hoe je weet welk masker voor jou het beste werkt? Met de tien seconden test vind je jouw perfecte masker(s). Deze test is vanaf 7 november verkrijgbaar bij Etos en Kruidvat. De test bevat drie testers die je op je T-zone, wang en kin ieder 3 seconden tegen je huid aan moet drukken. Dan blijkt al snel van welk masker jouw gezicht blij wordt!

 

Ga jij ook aan de slag met multimasking? Laat het ons weten! #multimasken #instadetox
 

Deel dit artikel
Back to top