Beauty

Zo creëer je de perfecte basis voor een egale huid

Zo creëer je de perfecte basis voor een egale huid

Welke make-up look je ook wilt creëren, het begint allemaal bij een mooie huid. Hoe je een perfecte egale huid krijgt én behoudt? Je leest het hieronder! 

 

Stap 1: Voorbereiding

Voor het aanbrengen van de foundation kun je het beste eerst een gezichtsolie en daarna een voedende dagcrème aanbrengen. Dit zorgt namelijk voor een betere grip van je foundation en een mooi egaal effect op je huid.

Stap 2: Corrigeren van imperfecties

Als je huid niet mooi egaal is, kun je verschillende methoden gebruiken om het probleem te verhelpen. Het gebruik van een concealer verbergt de rode vlekken op je gezicht en de donkere kringen rondom de ogen. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld de L’Oréal Paris True Match Touche Magique.

Stap 3: Aanbrengen van vloeibare foundation

Voor het aanbrengen van je foundation kun je gewoon je vingers gebruiken of een vochtige spons, beide geven een natuurlijk resultaat. Voor de fijne afwerking kun je altijd je vingers gebruiken. Begin met het aanbrengen van een vleugje foundation op je kin en wangen en voorhoofd. Smeer het vervolgens uit over je gezicht met bewegingen van binnen naar buiten. Vergeet je oren en hals niet om een mooie afwerking te creëren.

Stap 4: Reinigen met Micellair Water

Om een perfecte basis te behouden, is het belangrijk om iedere ochtend en avond alle make-up en onzuiverheden van het gezicht te verwijderen. Wie snel klaar wil zijn, kan dan een micellair water gebruiken. Dit is een verfrissend reinigingswater dat in slechts één beweging eenvoudig make-up en onzuiverheden verwijdert. Het geeft de huid snel een fris en schoon gevoel.

Deel dit artikel
Back to top