Haarverzorging

Zo blijft je haar goed zitten nadat je je muts afdoet

Zo blijft je haar goed zitten nadat je je muts afdoet

Wij zijn gek op mutsen! Ze zijn warm en het maakt je outfit af. We dragen ze dan ook het liefst elke dag met dit koude weer. Het enige nadeel is dat als je je muts afdoet, je haar sluik en statisch langs je hoofd hangt... Maar nu niet meer, want met deze tips is je haar winterproof.

 

1. Was je muts

Klinkt vrij logisch, maar het wordt nog wel eens vergeten. Vergeet niet om je muts een keer in de maand te wassen. Zo zorg je ervoor dat je muts schoon blijft en je haar dus ook.

 

2. Droog haar

Je muts op doen als je haar nat is, bad idea! Logisch, want je haar vormt zich dan naar je muts. En dat is... plat op je hoofd! 

 

3. Statisch haar

Niemand wil statisch haar! Spray daarom voordat je je muts opdoet wat anti-statische spray in je haar. Ja, zo simpel kan het zijn. Daarnaast helpt het ook om zo min mogelijk je stijltang, krultang of föhn te gebruiken, want die zorgen er juist voor dat je haar statisch wordt. 

 

4. Verberg je haar

Als je een muts vooral draagt voor de kou, verberg dan de rest van je haar in je jas. Zo word je haar niet bloot gesteld aan de kou en blijft het beter in model. 

 

Beeld: instagram @neginmirsalehi 

 

Heb jij nog een winterproof haar tip? Laat het ons hieronder in een reactie weten!

Deel dit artikel
Back to top