Fashion

Zo ben je twee keer zo snel aangekleed in de ochtend

Zo ben je twee keer zo snel aangekleed in de ochtend

Met een onuitgeslapen hoofd voor je kast staan en wachten tot er vanzelf een te gekke outfit op je afkomt... We've all been there. Maar het werkt niet. Hier een aantal handige tips waarmee je het proces van aankleden in de ochtend een stuk gemakkelijker (en korter!) maakt. 
 

1. Clean Closet
Zorg voor een opgeruimde, georganiseerde en overzichtelijke kast. Vooral overzichtelijk is cruciaal. Vond je mensen die hun kleding op kleur, soort of stof sorteren eerst nog overdreven geordend, wij vertellen je nu: het werkt! Doe kleding weg die je niet draagt en maak er iemand anders blij mee. 

2. Houd het weer in de gaten
Dit is heel erg belangrijk als het gaat om het uitzoeken van een outfit. Check de weerberichten de avond ervoor, maar vooral ook op de ochtend zelf. Je wilt niet een zwarte trui aanhebben op een onverwachts warme dag...

3. Investeer in praktische items
Het is het minst fijn om je geld aan uit te geven. Eyecatching schoentjes zijn natuurlijk veel leuker om te kopen dan een stapel witte T-shirts of een zwarte blazer, maar met deze kledingstukken valt juist goed te combineren! Sterker nodig, ze zijn nodig.

4. Go-to outfits
Zorg ervoor dat je een aantal outfits achter de hand hebt waar je je altijd goed in voelt. Deze zijn perfect wanneer je geen inspiratie hebt.

5. Zet je tas klaar
Maak je tas in de avond klaar voor de volgende dag. Vind je het vervelend om regelmatig van tas te switchen? Zorg dan voor een tas die overal bij past. 

*Extra tip: Probeer jouw outfit de avond ervoor al klaar te leggen. Mocht je in de ochtend toch mixed feelings hebben over jouw keuze, dan kun je het altijd veranderen. Een outfit moet tenslotte passen bij hoe je je voelt. Is het wél een goede keuze, dan heb je veel tijd gewonnen! 


Beeld: Charlotte Groeneveld - The Fashion Guitar voor The Coveteur 

 

Heb jij nog een handige tip? Laat het ons hieronder weten! 

Deel dit artikel
Back to top