Beauty

Xelly Cabau van Kasbergen komt met beauty boek

Xelly Cabau van Kasbergen komt met beauty boek

Xelly Cabau van Kasbergen gaat samen met Kosmos Uitgevers een boek uitgeven. Het gaat om een rijk geïllustreerd beauty boek genaamd 'Make-up' die de Nederlandse topvisagiste in juni 2015 samen met een tutorial app zal uitbrengen.

Xelly Cabau van Kasbergen geeft in haar boek belangrijke tips voor een mooi duurzaam verzorgde huid en legt uit hoe de basis te leggen voor een stralende make-up. Daarnaast is er ook aandacht voor sport en voeding. Met haar aanstekelijke enthousiasme geeft ze iedere vrouw het gevoel mooi en aantrekkelijk te zijn.

Xelly: Make-up

Natuurlijk komen er tips & tricks aan bod, maar ook inzichten in de celebrity make-up wereld en wat je vooral niet moet doen: een totaal overzicht van make-up van vandaag en morgen!

Xelly Cabau van Kasbergen (Ibiza, 1988) is visagiste en haarstyliste, en werkt met tal van celebrity’s, zoals haar zus Yolanthe, Sylvie Meis en Danie Bles. Daarnaast verzorgt ze de make-up voor shoots van tijdschriften als Beau Monde, Glossy en Grazia en ze heeft een vast item bij Life4you. 

Bekijk de vrolijke cover van het boek hieronder. We zijn superbenieuwd! Nog een paar maandjes wachten...


Xelly Cabau van Kasbergen lanceert beauty boek

Titel: Make-up
Auteur: Xelly Cabau van Kasbergen
Prijs: € 17,99
ISBN: 9789021559667
Verschijningsdatum: juni 2015
Kosmos Uitgevers

Deel dit artikel
Back to top