Face & Sculpting

Win: L'Oréal Paris goodiebag t.w.v. €100,-

Win: L'Oréal Paris goodiebag t.w.v. €100,-

Misschien was het je al opgevallen dat we op TrendAlert in de The Trends artikelen regelmatig goodies weggeven, zoals een mascara, lipgloss of oogschaduw palette. Maar we geven ook één keer in de maand een goedgevulde goodiebag t.w.v. €100,- weg met heerlijke beautyproducten van L'Oréal Paris! Doe jij mee met de giveaway van deze maand?


Waar kun je een vrouw blij mee maken? Make-up of verzorgingsproducten. Geen twijfel over mogelijk. Je hoeft niet veel make-up te dragen of hebben, om dol te zijn op producten en nieuwe lanceringen. Een nieuw kleurtje voor op de lippen, een fijn haarproduct waar je al een tijd nieuwsgierig naar was of een andere mascara testen die je nog niet kende. We zijn nooit uitgespeeld, dus hoe heerlijk is deze winactie? Vorige maand hadden we een rijkgevulde goodiebag, maar ook deze maand zitten er heerlijke producten in. Lees snel verder hoe je mee kunt doen. 

What's in the goodiebag?

Win: L'Oréal Paris goodiebag t.w.v. €100,-
Win: L'Oréal Paris goodiebag t.w.v. €100,-

De augustus goodiebag is gevuld met:
- Infallible gloss 505 lipgloss €9,99
- Color Riche La Palette Nude oogschaduw €19,99
- Elvive Extraordinary Oil-in-Cream €11,99
- Sleep mask €16,99
- True Match Blush €12,99
- Sublime Bronze Serum €17,99

Hoe maak je kans?

We praten liever nog niet over het einde van de zomer, maar in dit geval is het toegestaan, toch? Wij zijn namelijk benieuwd naar jouw mooiste herinnering van de afgelopen zomer. Deel jouw allerleukste zomerherinnering op Instagram en gebruik de hastag #TrendAlertNL. Wij selecteren vervolgens de leukste, gekste of mooiste foto en nemen contact op met de winnares. Doe mee en wie weet maken we jou binnenkort blij met deze fijne goodiebag t.w.v. €100,-. Zet hem op ladies! LET OP! Deze winactie is gesloten!

Deel dit artikel
Back to top