Beauty

Win: goodiebag met L’Oréal beautyproducten t.w.v. €100,-

Win: goodiebag met L’Oréal beautyproducten t.w.v. €100,-

Misschien was het je al opgevallen dat we op TrendAlert in artikelen regelmatig goodies weggeven, zoals een mascaraglansspray of nagellak. Maar we geven ook één keer in de maand een goedgevulde goodiebag weg met heerlijke make-upproducten van L'Oréal Paris! Doe jij mee?
 

Waar kun je een vrouw blij mee maken? Beautyproducten. Geen twijfel over mogelijk. Je hoeft niet veel make-up te dragen of hebben, om dol te zijn op producten en nieuwe lanceringen. Een nieuw kleurtje voor op de nagels, een fijn huidverzorgingsproduct waar je al een tijd nieuwsgierig naar was of een andere mascara testen die je nog niet kende. We zijn nooit uitgespeeld, dus hoe leuk is deze winactie? 

What's in the goodiebag?
Giveaway: goodiebag met L’Oréal beautyproducten t.w.v. €100,-

De goodiebag is gevuld met:
L’Oreal Paris Super Liner Perfect Slim €12,99
L'Oréal Paris False Lash Superstar mascara €17,99
L'Oréal Paris Infallible lippenstift 506 red €16,49
L'Oréal Paris Skin Perfection Daycream €14,99
L'Oréal Paris Skin Perfection Day 50ml - Pot €14,99
L'Oréal Elnett Satin Heat Protection Spray € 7,99
L'Oréal Paris True Match blush €12,99


WAT MOET JE DOEN?

Maak jouw ultieme najaarsselfie, plaats deze op Instagram en gebruik de hashtag #TrendAlertNL. Wij selecteren de leukste, gekste, mooiste foto en zullen vervolgens contact opnemen met de winnares. Doe mee en wie weet maken we jou binnenkort blij met deze fijne goodiebag t.w.v. €100,-. Zet hem op ladies! LET OP! Deze winactie is gesloten!

Deel dit artikel
Back to top