Fashion

Welkom op Instagram, Marc Jacobs!

Welkom op Instagram, Marc Jacobs!

Bloggers, modellen en (jonge) ontwerpers omarmen social media, met name Instagram. Maar de 'oude garde' heeft er wat meer moeite mee. Marc Jacobs bijvoorbeeld, wilde niets weten van het medium en überhaupt niet van het internet. Toch is de 51-jarige ontwerper sinds gisteren op Instagram te vinden. 

Marc Jacobs vertelde vorige maand nog in een interview voor Vogue aan Suzy Menkes: "Ik ben zo geschokt door het hele social media gebeuren. Ik snap het niet. Het trekt me totaal niet. Net als het werken op een computer of laptop." Toch heeft de ontwerper gisteren een account aangemaakt onder de naam @themarcjacobs. Zijn eerste post? Een foto van zichzelf met het humoristische bijschrift "No filter (some filler)!", zie hieronder.

Wat kan er veranderd zijn in de laatste paar weken dat Marc van gedachte is veranderd? Misschien heeft hij toch ingezien dat Instagram een machtig medium is in de modebranche, en dat hij niet kan achterblijven? We zijn benieuwd of Marc Jacobs de lol van het sociale medium gaat inzien en we zijn nieuwsgierig naar zijn volgende posts...  
 

 

No filter, (some filler)!

Een foto die is geplaatst door Marc Jacobs (@themarcjacobs) op

Deel dit artikel
Back to top