Beauty

Wat vinden mannen van: bijgetekende wenkbrauwen?

Wat vinden mannen van: bijgetekende wenkbrauwen?

Je hebt waarschijnlijk de hele week zitten wachten op een nieuwe ronde van 'Wat vinden mannen van...?'. Het wachten wordt beloond. Dit keer stelden we de mannen vragen over de ideale wenkbrauwen voor vrouwen: zijn die vol of dun, goed geëpileerd, bijgetekend of toch natuurlijk? Over één ding zijn ze het in ieder geval allemaal eens en de manier waarop ze dat vertellen is zeker de moeite waard om te lezen. 

 

Marco (22) Mede-eigenaar van Bootcamping

"Ik vind volle natuurlijke wenkbrauwen mooier. Sommige vrouwen maken soms misbruik dat ze ze nog iets nog ‘mooier’ willen maken. Ze denken dan waarschijnlijk dat ze met een stip tot stip tekening bezig zijn, daarin willen ze dan nog wel eens uitschieten... Met hele rare wenkbrauwen als gevolg. "

 

Tim (28) Manager Healthbox BV 

"Dit verschilt per gezicht, maar epileren is wel prima. Ik vind dat je er dan verzorgder uitziet."

 

Roger (23) Student Media, Informatie en Communicatie

"Als je geen wenkbrauwen hebt, kan je ze prima bijtekenen. Moet je juist doen. Het is alleen wel schrikken als je de volgende dag wakker wordt naast een vrouw zonder wenkbrauwen, terwijl ze die wel had toen ze mee naar huis ging. Ik vind volle wenkbrauwen mooier dan die dunne streepjes. Je moet het natuurlijk wel bijhouden, laat die wildgroei maar aan de man over. Je moet gewoon de juiste balans vinden." 

 

Roy (25) Project Developer H&S Group 

"Alsjeblieft... kom niet aan met al die overdreven scherpe hoeken en strakke lijnen, dat vind ik echt vreselijk. Een beetje bijwerken is prima en ziet er verzorgd uit, maar overdrijf het niet!"

 

Dennis (37) Designer

"Ja, wat is dat met die wenkbrauwen ineens? Een getekende wenkbrauw hoeft van mij niet zo. Het ziet er vaak erg onnatuurlijk en soms zelfs clownesk uit. Ik vind een volle natuurlijke wenkbrauw zonder poespas het mooist."

 

Nick (24) Afgestudeerd Commerciële Economie

"De gulden middenweg is hier van toepassing. Zoals ik eerder heb aangegeven, vind ik dat neppe en bewerkte door de regel niet mooi staan. Dit geldt ook voor volledig getekende wenkbrauwen. Het ziet er heel erg gemaakt uit en dat is per definitie minder mooi. Een onverzorgde, doorlopende wenkbrauw is natuurlijk ook weer een beetje te veel van het goede. Ik ga daarom voor 'the best of both worlds'!"

 

Joshua (22) Student Bedrijfskunde MER

"Licht bijgetekend kan wel, maar alles getekend is geen porum. Dat hoef ik jullie niet uit te leggen hoop ik. Just keep it real!"

 

Waar zou jij graag de mening van het mannenpanel over willen horen? Laat het ons in een reactie hieronder weten!

Deel dit artikel
Back to top