Lipstick

Wat jouw favoriete lipstickkleur over jou zegt

Wat jouw favoriete lipstickkleur over jou zegt

Er is vast wel een lipstickkleur waar je stiekem altijd naar grijpt. Wist je dat deze lippenstiftkeuze leuke feitjes prijsgeeft over jou als persoon? De persoonlijke voorkeur heeft volgens de wetenschap te maken met jouw emotionele ervaring met deze kleur. 

Wij verklaren nader…

Bijvoorbeeld; je moeder droeg veel paarse kleding, grote kans dat paars nu jouw favoriete kleur is. Dronk je vroeger altijd thee uit een rood kopje? Dan ben je waarschijnlijk groot fan van roodtinten. But anyway, wat zegt de kleurkeuze van lipstick dan precies over jou? Je leest het hieronder.
 

Rood en aubergine achtige tinten

Je bent zelfverzekerd, assertief en een tikkeltje ondeugend. Je bent niet bang om de aandacht te trekken en je hebt een uniek gevoel voor stijl.


Oranjetinten

Je bent het type; het glas is halfvol. Soms een beetje eigenaardig en niet bang om te experimenteren. 


(Fel)roze

Je hebt een groot empathisch vermogen én je bent ambitieus. Al heb je wel de neiging om veilig te spelen als het gaat om grote beslissingen nemen.


Nude

Je maakt een wat verlegen indruk op mensen die jou niet goed kennen. Maar in feite ben je een evenwichtig en rustig persoon. Jij bent meestal degene aan wie advies wordt gevraagd.


Bruin- en taupetinten

Je bent betrouwbaar en hebt een romantische kijk op het verleden. Daarnaast heb je een zeer krachtige kant en ben je absoluut niet bang om dit te gebruiken.

Welke lipstickkleur draag jij meestal?

 

Beeld: Instagram @Maybelline
Deel dit artikel
Back to top